Bayer Leverkusen vs Wolfsburg – Bundesliga

Hemmalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusens start på 2017 har varit ömsom vin, ömsom vatten. Även om de har tagit imponerande sju poäng på de senaste tre matcherna genom att spela oavgjort mot Hoffenheim, 4-0 vinst över Freiburg och en 3-0 vinst över Hamburg så är deras facit på bortaplan alltför dåligt för att det skall bära frukt för detta stora lag. Tränaren Heiko Herrlich är säkert nöjd över lagets prestation på bortaplan senaste då de spelade 1-1 mot Schalke. Kanske stämmer bortaspelet bättre efter Heikos mindre justeringar.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men fortfarande så ligger Bayer Leverkusen utanför Europaspel vilket var den uttalande målsättningen inför säsongen. Det innebär att laget måste bli än bättre på samtliga områden och om laget spelar på hemmaplan eller bortaplan skall inte betyda något för dem.

Bortalaget Wolfsburg

Även om den nya tränaren Martin Schmidt kanske inte har haft det största inflytandet på laget så ser dem mycket fräschare ut i år. Under hans tid som ny tränare för Wolfsburg har dem inte förlorat en enda match och de tog en imponerande poäng av Bayern München på bortaplan.

Det blir svårt för Wolfsburg att knäcka Bayer Leverkusen på deras hemmaplan men de har laget för att kunna lyckats när de arbetar hårt och energiskt som de oftast gör.

Så här tänker vi

Det känns som en oavgjord match eftersom båda lagen kan ta ut varandra lite efter deras egna för- och nackdelar. Vi väljer att spela båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar