Bayer Leverkusen vs Wolfsburg – Bundesliga

Hemmalaget Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusens start på 2017 har varit ömsom vin, ömsom vatten. Även om de har tagit imponerande sju poäng på de senaste tre matcherna genom att spela oavgjort mot Hoffenheim, 4-0 vinst över Freiburg och en 3-0 vinst över Hamburg så är deras facit på bortaplan alltför dåligt för att det skall bära frukt för detta stora lag. Tränaren Heiko Herrlich är säkert nöjd över lagets prestation på bortaplan senaste då de spelade 1-1 mot Schalke. Kanske stämmer bortaspelet bättre efter Heikos mindre justeringar.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men fortfarande så ligger Bayer Leverkusen utanför Europaspel vilket var den uttalande målsättningen inför säsongen. Det innebär att laget måste bli än bättre på samtliga områden och om laget spelar på hemmaplan eller bortaplan skall inte betyda något för dem.

Bortalaget Wolfsburg

Även om den nya tränaren Martin Schmidt kanske inte har haft det största inflytandet på laget så ser dem mycket fräschare ut i år. Under hans tid som ny tränare för Wolfsburg har dem inte förlorat en enda match och de tog en imponerande poäng av Bayern München på bortaplan.

Det blir svårt för Wolfsburg att knäcka Bayer Leverkusen på deras hemmaplan men de har laget för att kunna lyckats när de arbetar hårt och energiskt som de oftast gör.

Så här tänker vi

Det känns som en oavgjord match eftersom båda lagen kan ta ut varandra lite efter deras egna för- och nackdelar. Vi väljer att spela båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com