Bayern München vs Arsenal – Champions League

Hemmalaget Bayern München

För Bayern Münchens del har det gått knaggligt sett till deras egna standard i tidigare säsonger. De slutade bara tvåa i Champions League gruppen och tre poäng bakom Atletico Madrid. Och i Bundesliga ligger man efter RB Leipzig som nyligen gick upp Bundesliga.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De senaste månaderna har dock spelet rättat till sig. Deras senaste förlust var chockartat mot Rostov i Champions League kvalet så långt tillbaka som i november förra året.

Bortalaget Arsenal

Arsenal lyckades precis knipa förstaplatsen i gruppkvalet med 4-1 segern över Basel i den sista matchen i kombination med att Paris Saint-Germain lyckades förlora mot Ludogorets. Att få spela mot Bayern München var nog inte vad man hoppades på när man vann sin grupp.

Arsenal gjorde slut på sin två matcher långa förlustsvit när de vann i söndags i matchen mot Hull. Med de två förlusterna mot Watford och Chelsea har de nu sju vinster, en oavgjord match och två förluster på de tio senaste matcherna.

Så här tänker vi

En svår match på pappret och två anfallsglada lag gör att vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar