Bayern München vs Arsenal – Champions League

Hemmalaget Bayern München

För Bayern Münchens del har det gått knaggligt sett till deras egna standard i tidigare säsonger. De slutade bara tvåa i Champions League gruppen och tre poäng bakom Atletico Madrid. Och i Bundesliga ligger man efter RB Leipzig som nyligen gick upp Bundesliga.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De senaste månaderna har dock spelet rättat till sig. Deras senaste förlust var chockartat mot Rostov i Champions League kvalet så långt tillbaka som i november förra året.

Bortalaget Arsenal

Arsenal lyckades precis knipa förstaplatsen i gruppkvalet med 4-1 segern över Basel i den sista matchen i kombination med att Paris Saint-Germain lyckades förlora mot Ludogorets. Att få spela mot Bayern München var nog inte vad man hoppades på när man vann sin grupp.

Arsenal gjorde slut på sin två matcher långa förlustsvit när de vann i söndags i matchen mot Hull. Med de två förlusterna mot Watford och Chelsea har de nu sju vinster, en oavgjord match och två förluster på de tio senaste matcherna.

Så här tänker vi

En svår match på pappret och två anfallsglada lag gör att vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos betsson

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com