Bayern München vs Liverpool – Vänskapsmatch

Hemmalaget Bayern München

Så här långt har inte Bayern Münchens matcher gett något större hopp för deras fans. Under International Cup vann dem en match och förlorade två av fyra matcher samt så släppte de in hela tio mål på fem vänskapsmatcher. Detta är mycket ovanligt för Bayern München. Förlusterna kom mot de melanesiska lagen AC Milan och Inter som slog dem respektive med 4-0 och 2-0.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Arsenal förlorade dem också även om det var på straffar och de släppte in två mål i matchen mot Chelsea som slutade med en vinst med 3-2. Så laget kan definitivt förbättra sig innan säsongen startar på riktigt.

Bortalaget Liverpool

Liverpools nya förvärv har redan varit inblandade i ett flertal mål och händelser denna sommar. Dominic Solanke och Mohamed Salah har redan blivit väl integrerade i truppen medan Andrew Robertsson kom in från bänken när de vann över Hertha Berlin med 3-0. Både Solanka och Salah gjorde var sitt mål i den enkla segern de fick mot Hertha Berlin. Det enda som oroar fansen just nu är ryktet om att Philippe Coutinho ryktas vara på väg mot Spanien och FC Barcelona. Totalt sett måste Jürgen Klopp vara nöjd med sommarens alla matcher och förberedelser.

Så här tänker vi

Bayern München måste snabbt rätta till det som är fel annars kommer det inte gå bra i den starka tyska högsta ligan. Vi tror att båda lagen vill rivstarta i den här matchen och vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.65 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com