Bayern München vs Liverpool – Vänskapsmatch

Hemmalaget Bayern München

Så här långt har inte Bayern Münchens matcher gett något större hopp för deras fans. Under International Cup vann dem en match och förlorade två av fyra matcher samt så släppte de in hela tio mål på fem vänskapsmatcher. Detta är mycket ovanligt för Bayern München. Förlusterna kom mot de melanesiska lagen AC Milan och Inter som slog dem respektive med 4-0 och 2-0.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Arsenal förlorade dem också även om det var på straffar och de släppte in två mål i matchen mot Chelsea som slutade med en vinst med 3-2. Så laget kan definitivt förbättra sig innan säsongen startar på riktigt.

Bortalaget Liverpool

Liverpools nya förvärv har redan varit inblandade i ett flertal mål och händelser denna sommar. Dominic Solanke och Mohamed Salah har redan blivit väl integrerade i truppen medan Andrew Robertsson kom in från bänken när de vann över Hertha Berlin med 3-0. Både Solanka och Salah gjorde var sitt mål i den enkla segern de fick mot Hertha Berlin. Det enda som oroar fansen just nu är ryktet om att Philippe Coutinho ryktas vara på väg mot Spanien och FC Barcelona. Totalt sett måste Jürgen Klopp vara nöjd med sommarens alla matcher och förberedelser.

Så här tänker vi

Bayern München måste snabbt rätta till det som är fel annars kommer det inte gå bra i den starka tyska högsta ligan. Vi tror att båda lagen vill rivstarta i den här matchen och vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.65 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar