Bayern München vs Real Madrid – Champions League

Hemmalaget Bayern München

Bayern München tog ett viktigt steg i att ytterligare säkra sitt grepp om Bundesliga när man i lördags besegrade Borrusia Dortmund med 4-1. Mycket av matchen avgjordes tidigt då Bayern München redan efter tio minuter hade 2-0. Den här vinsten var nog välkommen med tanke på att man förlorade matchen innan mot Hoffenheim med 1-0.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är men hela tio poäng framför tvåan i tabellen som är RB Leipzig och nu ser det verkligen ut som att den här titeln är klara för Bayern München.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid kommer inte direkt av vika ner sig mot tyskarna. Man har visat bra form och man slog Napoli med totalt 6-2 i den senaste omgången av Champions League och man har tre poäng före tvåan FC Barcelona i den inhemska ligan.

Dock fick man kämpa i lördags då man mötte rivalerna Atletico Madrid som kom på besök. Matchen var tät och den slutade också 1-1.

Så här tänker vi

Vi tror på målrikt så vi väljer att spela Över 2.5 mål och båda lagen gör mål till oddset 2.05 hos betsafe.com

Vårt speltips: Över 2.5 mål och båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com