Bayern Munchen vs Werder Bremen – Tyskland

Hemmalaget Bayern Munchen

Bayern Munchen vs Werder BremenBayern Munchen som har släppt Pep Guardiola till Manchester City och i stället tagit in Carlo Ancelotti har haft en lovande start på försäsongen. Bayern Munchen kickade igång den här säsongen med ett spännande möte med rivalerna Borussia Dortmund och som hade fler chanser och bollinnehavet än Bayern Munchen men två härliga mål från Arturo Vidal och Thomas Muller gjorde att man tog hem den här matchen.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Bayern Munchens försvar var omutligt och målvakten Manuel Neuer storspelade i målet. Bayern Munchen har också spelat mot Carl Zeiss Jena i den tyska Liga Cupen.

Bortalaget Werder Bremen

Werder Bremen där vi har svenskintressen kunde knappast inte ha tagit på sig en svårare match än den här i inledningen av säsongen. Man spelade uruselt i DFB Pokalen och visade inte alls vad man kan. Werder Bremen som blev utslagna ur den cupen av ett division 3 laget Sportfreunde Lotte med 2-1 och dessutom drog sig Fin Bartels på sig en utvisning och ett rött kort.

För att göra allt lite värre så har laget drabbats av sjukdomar och flera i laget ligger nedbäddade med olika sorters skador.

Så här tänker vi

Vi tror att Bayern Munchen trycker på och gör många mål så vi spelar Över 2.5 mål till oddset 1.8 hos LeoVegas

Vi spelar: Över 2.5 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar