Bayern Munchen vs Werder Bremen – Tyskland

Hemmalaget Bayern Munchen

Bayern Munchen vs Werder BremenBayern Munchen som har släppt Pep Guardiola till Manchester City och i stället tagit in Carlo Ancelotti har haft en lovande start på försäsongen. Bayern Munchen kickade igång den här säsongen med ett spännande möte med rivalerna Borussia Dortmund och som hade fler chanser och bollinnehavet än Bayern Munchen men två härliga mål från Arturo Vidal och Thomas Muller gjorde att man tog hem den här matchen.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Bayern Munchens försvar var omutligt och målvakten Manuel Neuer storspelade i målet. Bayern Munchen har också spelat mot Carl Zeiss Jena i den tyska Liga Cupen.

Bortalaget Werder Bremen

Werder Bremen där vi har svenskintressen kunde knappast inte ha tagit på sig en svårare match än den här i inledningen av säsongen. Man spelade uruselt i DFB Pokalen och visade inte alls vad man kan. Werder Bremen som blev utslagna ur den cupen av ett division 3 laget Sportfreunde Lotte med 2-1 och dessutom drog sig Fin Bartels på sig en utvisning och ett rött kort.

För att göra allt lite värre så har laget drabbats av sjukdomar och flera i laget ligger nedbäddade med olika sorters skador.

Så här tänker vi

Vi tror att Bayern Munchen trycker på och gör många mål så vi spelar Över 2.5 mål till oddset 1.8 hos LeoVegas

Vi spelar: Över 2.5 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com