Bayern München vs Wolfsburg – Bundesliga

Hemmalaget Bayern München

Bayern München tog återigen en fin seger i lördags när man besegrade Mainz med hela 4-0. Bayern München har redan nu så här tidigt in i säsongen visat sina anfallsmuskler. I tisdagskväll spelade dem ut stackars Schalke med 3-0. Det med ett lag som saknade vissa nyckelspelare och Carlo Ancelottis mannar kunde ganska obekymrat vinna över en enkel motståndare.

I tidigare matcher mot dagens motståndare Wolfsburg har Bayern München inte haft så stora problem och de brukar kunna göra ett par mål på dem och så som deras form är just nu så tror vi att dem kan stänka ett par, tre mål även mot Wolfsburg.

Bortalaget Wolfsburg

Wolfsburgs start på säsongen har varit väldigt lam och det är ett lag vi inte känner igen från förra året när Andries Jonker tränade laget. Nye tränaren Martin Schmidt har en hel del att göra med laget om de skall spela lika bra som gångna säsonger.

Kanske var Wolfsburgs 1-1 mot Werder Bremen deras starkaste insats i år. Men med tanke på att de är något kort om mannar bland anfallarna och speciellt med Gomez borta från spel gör det svårt för dem att göra mål och speciellt idag när de möter ett försvar av rang.

Så här tänker vi

Wolfsburg kommer få det kämpigt idag och de är kort om mannar medan Bayern München älskar att få ligga på attack och skjuta otroligt mycket mot mål gör att vi väljer att spela Bayern München -2 mål till oddset 2.30 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Bayern München -2 mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com