Belgien vs Costa Rica – Träningslandskamp

belgien hazardNu är det inte många dagar kvar till sommarens stora fotbollsfest men innan premiären mellan Ryssland och Saudiarabien på torsdag är det några träningsmatcher som ska spelas av. Vi väljer att lägga fokus på stjärnspäckade Belgien som ställs mot ett mindre stjärnspäckat Costa Rica – som dock verkligen förtjänar att vara i VM.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Belgien

Belgien har länge varit en stor nation i fotboll men aldrig riktigt lyckas i de stora mästerskapen. Under VM 2018 har man dock ett mer spännande lag än på länge med Hazard, de Bruyne och Lukaku i offensiven samt en stabil backlinje med Kompany och Tottenhams mittbackar. Ska 2018 bli året då man äntligen lyckas ta medalj i VM eller ska förbannelsen för det belgiska landslaget fortsätta. Oavsett vilket så får den neutrala åskådaren en hel del fotbollsgodis.

Bortalaget Costa Rica

Visst gjorde Costa Rica oväntad succé under förra VM men frågan är om 2018 års grupp med Brasilien, Serbien och Schweiz. Visst hade man en tuff grupp även under förra VM men nu känns det ännu svårare och där Brasilien naturligtvis storfavorit. Nu gäller det dock att spela mot ett Belgien som är flera storlekar bättre än en själv. Förvänta er ett defensivt orienterat lag som gör allt för att hålla siffrorna nere.

Så här tänker vi

Belgien är hästlängder bättre men det finns inget spelvärde i att spela en hemmaseger. Eftersom det är en träningsmatch är det svårt att avgöra vilket lag som kommer våga mest eller om det mer är taktiken som ska sitta. Oavsett vilket tror vi att det blir några mål i drabbningen. Vi väljer därför att spela över 2,5 mål till oddset 1,76 Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Belgien och Costa Rica innehåller med än 2,5 mål till oddset 1,76 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör casinocool.se

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com