Belgien vs Costa Rica – Träningslandskamp

belgien hazardNu är det inte många dagar kvar till sommarens stora fotbollsfest men innan premiären mellan Ryssland och Saudiarabien på torsdag är det några träningsmatcher som ska spelas av. Vi väljer att lägga fokus på stjärnspäckade Belgien som ställs mot ett mindre stjärnspäckat Costa Rica – som dock verkligen förtjänar att vara i VM.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Belgien

Belgien har länge varit en stor nation i fotboll men aldrig riktigt lyckas i de stora mästerskapen. Under VM 2018 har man dock ett mer spännande lag än på länge med Hazard, de Bruyne och Lukaku i offensiven samt en stabil backlinje med Kompany och Tottenhams mittbackar. Ska 2018 bli året då man äntligen lyckas ta medalj i VM eller ska förbannelsen för det belgiska landslaget fortsätta. Oavsett vilket så får den neutrala åskådaren en hel del fotbollsgodis.

Bortalaget Costa Rica

Visst gjorde Costa Rica oväntad succé under förra VM men frågan är om 2018 års grupp med Brasilien, Serbien och Schweiz. Visst hade man en tuff grupp även under förra VM men nu känns det ännu svårare och där Brasilien naturligtvis storfavorit. Nu gäller det dock att spela mot ett Belgien som är flera storlekar bättre än en själv. Förvänta er ett defensivt orienterat lag som gör allt för att hålla siffrorna nere.

Så här tänker vi

Belgien är hästlängder bättre men det finns inget spelvärde i att spela en hemmaseger. Eftersom det är en träningsmatch är det svårt att avgöra vilket lag som kommer våga mest eller om det mer är taktiken som ska sitta. Oavsett vilket tror vi att det blir några mål i drabbningen. Vi väljer därför att spela över 2,5 mål till oddset 1,76 Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Belgien och Costa Rica innehåller med än 2,5 mål till oddset 1,76 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör casinocool.se