Belgien vs Egypten – Träningslandskamp

Romelu lukakuUppladdningen inför VM fortsätter och nu är det inte långt kvar till premiären mina damer och herrar. Eftersom alla ligor har uppehåll får vi nöja oss med träningsmatcher så länge, fram tills den 14:e juni när mästerskapet äntligen sätter igång. Belgien har ett riktigt bra lag och kan utmana om topplaceringar medan Egypten får förlita sig på Salah som inte är spelklar!

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Belgien

Belgien har varit en förhandsfavorit om medaljerna de senaste mästerskapen men trots mängder av stjärnor har man inte lyckas få ihop det hela vägen. Vad detta beror på är oklart men med Lukaku, Hazard och De Bruyne har man ett lag av yttersta världsklass. Ska VM 2018 bli mästerskapet då Belgien äntligen tar medalj eller blir det ännu en missräkning för landet med sjukt god choklad? Oavsett vilket sk det bli intressant att följa det belgiska landslaget i sommar.

Bortalaget Egypten

De senaste åren har Nordafrika dominerat den afrikanska fotbollen. Egypten är ett av länderna som är anledningen då man bjudit på riktigt bra fotboll under kvalet. Salah är naturligtvis den stora stjärnan och självklart drog hela Egypten efter andran när han fick utgå skadad i finalen i Champions League. För fotbollens skull hoppas alla på ett snabbt tillfrisknande och för Egyptens skull är det nödvändigt!

Så här tänker vi

Beligen ska vara ett bättre lag än Egypten och när nu Mohamed Salah dessutom är borta är det inte mycket som talar för att Egypten ska ha en chans. Visst finns där andrade hyfsade spelare men ingen är i närheten av Salahs kaliber. Vi tror på ett spelförande Belgien som vinner komfortabelt. Vi väljer därför att spela på seger för Belgien till oddset 1,30 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Belgien vinner över Egypten till oddset 1,30 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com