Belgien vs Japan – Fotbolls-VM 2018

Romelu LukakuVM:s sjätte åttondelsfinal hägrar och det är chokladmästarna Belgien som ställs mot Japan i en match där allt talar för belgisk seger. Belgien har länge haft en världstrupp men haft svårt att lyckas i stora mästerskap, är 2018 året då belgarna äntligen lyckas? Första steget mot pokalen är Japan som kom tvåa i sin grupp. Knappast några problem för ett Belgien som vilade sina storstjärnor i avslutningsmatchen mot England.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Belgien

Belgien vann sin grupp på maximala nio poäng och är tillsammans med Kroatien det enda laget som lyckades med det i turneringen. Man valde dessutom att vila alla stjärnspelare i sista matchen mot England men vann trots det med 1-0. Visst försökte England inte ens vinna matchen men fortfarande är det imponerade att gå rent i gruppen. Den på förhand hypade trion Lukaku, de Bruyne och Hazard har samtliga presterat på absoluta toppnivå och verkar vara i fin form. De tre stjärnorna har stått för mängder med poäng och lär ha energi efter att ha vilat mot England.

Bortalaget Japan

Japan fick bästa möjliga start i sin öppningsmatch mot Colombia när motståndaren tog rött kort efter 3 minuter. Japan vann sedan matchen och kryssade därefter mot Senegal. Trots förlust i sista matchen mot Polen gick laget vidare på fair play-regeln som första lag någonsin. Men man hamnade på tuffaste sidan och ett Belgien i åttondelen som är stora favoriter. Det japanska landslaget har vissa bra spelare som Kagawa och Honda men har ändå inte lyckats hela vägen.

Så här tänker vi:

Visst finns där kvalitéer i det japanska laget men Belgien är alldeles för bra för att inte vinna denna matchen. Japans defensiv håller inte mot Lukaku och grabbarna och därför väljer vi att spela på seger till Belgien till oddset 1,38 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Belgien vinner över Japan till oddset 1,38 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com