Belgien vs Marocko – Speltips VM 2022

Belgien Oddstips VM 2022Belgien ställs mot Marocko och kommer att få en tuff match. Spelet imponerade inte mot Kanada och många var överens om att Kanada förtjänade att vinna matchen. Marocko inledde med att överraskande ta poäng mot Kroatien i sin premiär. Nu är frågan om de kan överraska igen och ta poäng mot ett Belgien som såg ålderstiget ut i sin första match under VM 2022. Det ser därför ut att kunna bli en riktigt bra match under söndagseftermiddagen.

Datum: 27 november 2022
Avspark: 14:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: C A Ramos (Mexiko)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Belgien är favoriter

Det belgiska laget är favoriter att vinna matchen mot Marocko men det ser samtidigt ut att kunna bli en spännande match. Belgien imponerade inte mot Kanada när tränare Martinez ställde upp med det äldsta laget sedan VM 1998. Är det ett tecken på att Belgiens uttjatade gyllene generation är över? De har inget lag som kan hota om de ädla valörerna. Frågan är om de ens vinner mot Marocko?

Marocko fick kryss i premiären

Marocko må inte ha gjort något mål men när man inte heller släpper in något mål mot den regerande VM-tvåan är det inte fy skam. 0-0 slutade matchen mot Kroatien vilket laget ska vara nöjda med. I den tuffa gruppen väntar nu Belgien som med nöd och näppe vann med Kanada med 1-0 efter att både haft flyt och domslut med sig.

Kan bli en skräll

Marocko såg fina ut vilket inte kan sägas om Belgien. Avsaknaden av Romelu Lukaku är tydlig och vi tror det kan bli en riktigt tät match där det blir svårt att skilja lagen åt även om oddsen hos svensk betting visar på Belgien som favoriter. Vi väljer att spela oavgjort till oddset 3,50 hos Betsafe.

Vårt speltips: Matchen mellan Belgien och Marocko slutar oavgjort till oddset 3,50 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller