Belgien vs Spanien – Vänskapsmatch

Hemmalaget Belgien

Belgien vs SpanienDet konstiga med Belgien är att rätt många andra landslag gärna skulle vilja byta någon av deras egna spelare mot någon av Belgiens startelva om det var tillåtet. Med det sagt menas att Belgien har ett talangfullt lag.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men för att man ska tas på fullt allvar gäller det att dessa spelare levererar en medalj snart till sina landsmän och fans världen över. Annars kommer man bara att förbli den där lovande generationen som inget vann.

Bortalaget Spanien

Spanien är till stora delar ungefär halva FC Barcelona och halva Real Madrid med några spelare från andra lag som exotiskt inslag i den annars väl kända lagkonstellation som Spanien har.

Inget ont i att ha spelare från Barca eller Real och man spelar sitt spel influerat av Katalanerna med mycket bollinnehav. Problemet som börjar komma för såväl Barca och Real är åldern på vissa nyckelspelare. Det finns nya unga talanger på gång från flera lag men de är kanske inte redo än att axla ansvaret. Spanien hade svårt att slå lag som Tjeckien och Kroatien vilket inte är något styrkebevis just nu.

Så här tänker vi

Spanien är ett bra lag både historiskt och ävan samtida men vi måste gå på dagsformen och Belgiens är bättre så vi spelar Belgien Asiatiskt 0.0 Handikapp till oddset 1.9 hos LeoVegas

Vi spelar: Belgien Asiatisk 0.0 Handikap hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar