Belgien vs Tunisien – Fotbolls-VM 2018

Fellaini belgienBelgien går för andra raka segern när man ställs mot Tunisien i matchen som inleder midsommardagen. Belgien vann sin första match mot Panama men imponerade inte sett till laguppställningen. Tunisien höll tätt mot England fram tills slutminuten då Harry Kane kunde göra sitt andra mål för dagen. Domare Jair Marrufo blåser igång matchen klockan 14:00 på Spartak Stadium och det är många roliga spelare på planen.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Belgien

Belgien har ett av VM:s hetaste lag på pappret men brukar ha det svårt att lyckas i mästerskap. Den offensiva trion Lukaku, Hazard och De Bruyne är en av VM:s bästa och måste fungera om Belgien ska vinna mot Tunisien. Spelarna är helt avgörande för om Belgiens ska få ett bra VM eller inte. Det har pratats om att Belgiens spelare är på toppen av sin karriär och att detta VM:et är sista chansen på framgång.

Bortalaget Tunisien

Tunisien är tillbaka i VM-sammanhang för första gången sedan 2006 och i premiärmatchen mot England var man nära på att få med sig poäng. Det räckte inte riktigt hela vägen den gången utan Harry Kane kunde trycka in segermålet på tilläggstid. Laget hade nog dock inga förhoppningar från att gå vidare i gruppen då både England och Belgien finns i samma tabell. Ska Tunisien ha en möjlighet krävs det seger mot Belgien idag, något som är enklare sagt än gjort.

Så här tänker vi

Belgien är betydligt starkare än sina motståndare och ska inte ha några som helst problem att kamma hem segern i denna matchen. Laget vill visa alla tvivlare att man denna gången kan gå långt och kommer inte låta Tunisien vara ett hinder i det. Däremot kanske det inte blir så att laget öser in mål eftersom Tunisien vet hur man håller tätt. Vi väljer att därför spela på seger för Belgien till oddset 1,36 hos Unibet.

Vårt speltips: Belgien vinner över Tunisien till oddset 1,36 hos Unibet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com