Benfica vs Ajax – Speltips Champions League

Benfica må ha tappat hoppet om ligatiteln men drömmen om Champions League lever fortfarande. Men då behöver de med största sannolikhet få med sig något från första mötet mot Ajax i åttondelsfinalen på hemmaplan. Benfica kommer från 2-2 i helgen mot Boavista vilket gör att avståndet till serieledaren Porto är tolv poäng. För Ajax del ser det ljusare ut då laget har en strålande form och leder ligan med fem poäng före PSV Eindhoven.

Hämta en oddsbonus hos Casumo idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kan Benfica överraska?

Tittar vi på vad oddsexperterna inom svensk betting tror så kommer det att bli Ajax som går ifrån med segern. Den Nederländska klubben har tio raka segrar i cupen och ligaspelet och 14 vinster på de 15 senaste matcherna i alla turneringar inklusive Champions League. Benficas form är inte lika bra med kryss senast mot Boavista och en tredjeplats i tabellen.

Ajax visar strålande form

För Ajax däremot ligger vägen till kvartsfinal öppen. De är favoriter av en anledning och har gjort det bra i såväl Champions League som i ligaspelet och den inhemska cupen. Ajax har inte släppt in mål på fyra matcher och har på dessa drabbningar en målskillnad på 14-0. Har de vad som krävs mot Benfica också?

Ajax är favoriter

Ajax har gjort det bra i alla turneringar inklusive Champions League. De har visat att det är ett lag att räkna med och vi tror att de kommer att lyckas även mot Benfica. Laget har bättre form, bättre spelare och framförallt bättre tränare. Av denna anledning talar mycket för att man åker ifrån Portugal med alla tre poänge. Därför spelar vi Ajax som vinnare till oddset 1,82 hos Casumo.

Vårt speltips: Ajax vinner borta mot Benfica till oddset 1,82 hos Casumo.

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och kom igång med din betting idag på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com