Benfica vs Braga – Portugal

Hemmalaget Benfica

benfica-vs-bragaStorlaget Benfica fortsätter att dominera den inhemska ligan. Förra säsongen säkrade man ligatitel nummer 3 i ordningen och tittar på de senaste 7 år en har man bara varit som sämst 2a.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Inledningen på säsongen har också varit stabil. Man vann med 3-0 mot dagens motståndare Braga i den Portugisiska Super Cupen och sedan vann man öppningsmatchen mot Tondela med 2-0. Så formen är som vanligt bra och man har bara spelat oavgjort mot Vitoria Setubai och det gör att man just ligger på en 3de plats i ligan och där Sporting CP leder med 12 poäng och alla vunna matcher.

Bortalaget Braga

Starten för Braga har också varit bra. Man har efter förlusten mot Benfica nu i somras vunnit mot Vitoria Guimares, Estoril och Boavista i ligamatcherna. Sedan spelade man oavgjort mot Rio Ave och det betyder att man alltså ligger lika med Benfica i tabellen.

Braga har spelat i Europa och man möte Gent på bortaplan och den matchen slutade 1-1 och med den matchen i benen har man två dagars mindre vila än Benfica.

Så här tänker vi

Vi tror att anfallsspelet hos Benfica är det bättre och spelar Benfica för vinst till oddset 1.8 hos betsafe.com

Vi spelar: Benfica Vinst hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com