Benfica vs Club Brugge – Speltips Champions League

Benfica vs Club Brugge - Speltips Champions LeagueBenfica har mer än ett ben i kvartsfinalen efter 2-0 borta mot Club Brugge i första mötet. Nu är degigantiska favoriter att ta sig vidare inför returmötet på hemmaplan. Den portugisiska jätten har fyra raka segrar och har endast släppt in ett mål på dessa möten. Har de vad som krävs för att också vinna hemmamötet mot Club Brugge som endast har en seger på de sex senaste matcherna. Det blir kanske inte det mest dramatiska mötet under tisdagen.

Datum: 7 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Estadio da Luz (Lissabon)

Hämta en välkomstbonus hos Nordicbet och spela på Champions League

Benfica är enorma favoriter

Med tanke på att de vann med 2-0 borta är det inte förvånande att Benfica också är givna favoriter inför hemmamötet också enligt oddsen hos svensk betting. De har hittat formen lagen till tulpanernas blomning och borde inte ha några problem att slå ut Club Brugge som är ganska mediokra för tillfället. Oddsen hos svensk betting visar att Benfica vinner detta utan några problem. Allt annat vore mycket förvånande.

Club Brugge hoppas ett mirakel

Club Brugge har exakt ingenting som talar för dem när det kommer till detta möte. Men samtidigt är det fotboll som ska ska spelas och därför kan verkligen vad som helst hända. Dock ska det sägas att det vore extremt förvånande om Club Brugge lyckades vända på detta. Vi tror till och med att de får svårt att kunna få till ett resultat här i denna åttondelsfinal av Champions League

Benfica vinner komfortabelt

Allting talar för att blir en komfortabel väg till kvartsfinalen för Benfica. De är klara favoriter inför mötet och allt annat än seger vore rejält förvånande. Trots att de saknar viktiga spelare tror vi att de har vad som krävs för att vinna matchen. Därför spelar vi Benfica som segrare till oddset 1,44 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Benfica vinner mot Club Brugge till oddset 1,44 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos Nordicbet och spela på Champions League.