Benfica vs Inter – Speltips Champions League

Det är dags för Benfica speltips Inter Champions Leaguekvartsfinaler i Champions League och först ut är Benfica mot Inter. Lagen har hamnat på den “enkla” halvan av slutspelet där vinnaren av dubbelmötet ställs mot AC Milan eller Napoli. Benfica är något av favoriter i det första mötet med tanke på Inters horribla form. Men detta är ett ovisst möte som vi ser fram emot. Vem har vad som krävs för att vinna matchen och skaffa sig ett bra utgångsläge inför returen?

Datum: 11 april 2023
Nedsläpp: 21:00
Arena: Estádio da Luz (Lissabon)
Domare: Michael Oliver (England)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Benfica är favoriter

Benfica går starkt i den inhemska ligan och ligger sju poäng före Porto som jagar bakom. Nu är det dock tuffare motstånd i Champions Leagues kvartsfinal och Benfica fortsätter att ha tur med lottningen. I åttondelsfinalen ställdes de mot Club Brugge och vann komfortabelt med totalt 7-1 över två matcher. Frågan är vilket lag Benfica kommer med då de har hela fem spelare borta, inklusive Draxler och Otamendi. 

Inter går trögt i Serie A

Inter har det kämpigt i Serie A och har inte vunnit på fyra matcher i ligaspelet. I Champions Leagues åttondelsfinal slog de ut Porto efter 1-0 hemma och 0-0 borta. Formen finns dock inte där och vi tror att de kan få det tufft att ta sig vidare till semifinal. Det gäller att hålla tätt bakåt för Inter som kan trösta sig med att de inte släppt in mer än ett mål vid mer än 1 gång på 19 matcher. Men samtidigt har de en seger på de åtta senaste matcherna. 

Blir en spännande match

Vi tror på en jämn och tät match. Benficas fördel av hemmaplan gör dem till favoriter enligt svensk betting. Samtidigt är Inter ett starkt lag bakåt och det kan bli svårt för Benfica att få hål på laget. Därför spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,67 hos Expekt.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,67 hos Expekt. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller