Bethard värvar Zlatan Ibrahimovic

zlatan bethardFrån Manchester – Los Angeles – Malta? Ja, även om Zlatan inte befinner sig på plats på Malta har hans senaste samarbetspartner Bethard sitt huvudkontor där. Det är nämligen så att spelbolaget värvat över Sveriges bästa fotbollspelare genom tiderna till sitt stall och naturligtvis är man oerhört lyckliga att kunna presentera Zlatan som sin starkast lysande ambassadör någonsin. 

Zlatan Ibrahimovic slog igenom i Malmö FF och blev såld som dåtidens dyraste allsvenska spelare genom tiderna. Flytten bar till Ajax och resten är som ni vet fotbollshistoria. Under sin karriär har Zlatan vunnit 33 titlar och kammat hem ligan i Holland, Italien, Spanien och Frankrike – innan han gjorde succé under fjolåret i Manchester United med 28 mål på 46 matcher.

Succésäsongen i England skulle dock få ett abrupt slut med en korsbandsskada i Europa League matchen mot Anderlecht och trots en anmärkningsvärd snabb comeback blev det bara 1 mål och begränsat med speltid i hans andra säsong för klubben. När United dessutom åkte ur Champions League mot Sevilla fanns det längre ingen anledning för ”Ibra” att vara kvar och istället tog han Helena och barnen med sig till Atlanten för spel i Los Angeles Galaxy.

”Van att vinna”

Ungefär samtidigt som flytten till Los Angeles blev det offentligt att Zlatan också startar ett samarbete med telefonjätten Samsung lagom inför lanseringen av Galaxy S9. Allt detta under loppet av intensiv period för svensken och som kryddan på moset går han nu dessutom in som delägare och ambassadör för spelbolaget Bethard.

Bethard har med sin ”Winners dare More” skapat ett unikt varumärke i en krävande bransch och samarbetet känns som gjort för varandra. Zlatan ska själv ha sagt följande om samarbetet:

”I’m used to win, I won a lot. I’m looking forward to win with you at Bethard. Bethard is the only betting company that managed to catch my attention. Because I share the idea that winners dare more”.

Grundaren och VD:n för Bethard Erik Skarp är naturligtvis nöjd med sitt nyförvärv. I en intervju med Bethards samarbetspartner betting.se, berättar han om varför Zlatan just valde att arbeta med just Bethard:
– Zlatan är noga med sitt varumärke och har extremt höga förväntningar när han kliver in i något. Anledningen till att inget bettingbolag har lyckats tidigare är för att ingen varit intressant nog och ingen har haft en tillräckligt spännande resa, det är viktigare för Zlatan än pengar. Zlatan skulle kunna signera ett flertal liknande samarbeten imorgon om han så skulle önska, men Zlatan valde oss. Detta är vi oerhört stolta över, förklarar Erik till betting.se.

Zlatan gör Dragomir Mrsic sällskap

Tidigare har Bethard haft samarbete med Dragomir Mrsic men nu adderar man ännu mer med Zlatan som värvning. Redan under måndagen gick det att se reklamfilmer med de båda hårdingarna tillsammans. Reklamfilmen är regisserad av Felix Herngren och det verkar som att spelbolaget går mot mjukare tider. I reklamfilmen står de båda stjärnorna och skriker på varandra innan Zlatan utbryter att ”det är lökigt”. Därefter sitter de båda och dricker te istället och budskapet ”Be Soft, Bethard” dyker upp. Den mjukare tonen är ett medvetet val som Bethard vill gå mot tillsammans med Zlatan som ansiktet utåt.

– Bethard uppfattats som aningen hårt, vilket är förståeligt och vi känner att det har blivit en överdriven spinn vilket vi själva också varit med och bidragit till. Vi känner att det är dags att ett rejält kliv in mot mitten och bli något mjukare.

Hur mjuka man blir återstår att se men ett ständigt växande bolag som Bethard kommer knappast gå sämre med sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna i teamet.

Team Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com