Betsson släpper Mastercard

Betsson har beslutat att släppa ett eget Mastercard som är direkt kopplat till ditt spelkonto. Nyheten slog ner som en bomb i Sverige då man blir det första spelbolaget att erbjuda detta. Totalt finns det 500 kort som väntar på nya ägare men en del har redan försvunnit till glada spelare. Ansök om ditt kort idag för att göra din spelupplevelse ännu bättre då du kan handla med ditt spelkonto överallt.

Besök Betsson idag för att ta del av det nya kortet

Revolutionerar branschen

Betsson är det första spelbolaget som släpper ett nytt Mastercard vilket glädjer många spelare. Till att börja med är det 500 kort som spelarna har tillgång till. Det förbetalda kortet är kopplat till ditt spelkonto vilket gör att du inte behöver ta ut vinsterna utan kan handla direkt för dem via ditt Mastercard. Du kan använda kortet överallt där Mastercard accepteras vilket innebär 30 miljoner platser, affärer och nätbutiker. Ansök om Mastercard idag för att få ut ännu mer av din spelstund hos ett av världens största och bästa spelbolag.

Härlig spelupplevelse väntar också

Förutom att du nu alltså har möjlighet att använda ditt Betsson Mastercard har du också chansen att njuta av ett spelbolag som levererar på alla plan. Betsson är ett av världens mest älskade spelbolag och har odds och betting på alla sporter du kan tänka dig. Förutom fotboll och de största ligorna inom sporten väntar hockey, tennis och 30-talet andra sporter. Nya kunder (eller gamla som inte tagit emot en bonus efter 1 januari 2019) kan njuta av en välkomstbonus på 2500 kronor som gör att spelupplevelsen blir den där perfekta i början av spelandet. Bli medlem idag för att ta emot bonusen som du inte kommer att ångra. Spela hos spelbolaget där Sarah Sjöström och Måns Zelmerlöw är ambassadörer. Spela hos Betsson!

Team Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com