Betsson släpper Mastercard

Betsson har beslutat att släppa ett eget Mastercard som är direkt kopplat till ditt spelkonto. Nyheten slog ner som en bomb i Sverige då man blir det första spelbolaget att erbjuda detta. Totalt finns det 500 kort som väntar på nya ägare men en del har redan försvunnit till glada spelare. Ansök om ditt kort idag för att göra din spelupplevelse ännu bättre då du kan handla med ditt spelkonto överallt.

Besök Betsson idag för att ta del av det nya kortet

Revolutionerar branschen

Betsson är det första spelbolaget som släpper ett nytt Mastercard vilket glädjer många spelare. Till att börja med är det 500 kort som spelarna har tillgång till. Det förbetalda kortet är kopplat till ditt spelkonto vilket gör att du inte behöver ta ut vinsterna utan kan handla direkt för dem via ditt Mastercard. Du kan använda kortet överallt där Mastercard accepteras vilket innebär 30 miljoner platser, affärer och nätbutiker. Ansök om Mastercard idag för att få ut ännu mer av din spelstund hos ett av världens största och bästa spelbolag.

Härlig spelupplevelse väntar också

Förutom att du nu alltså har möjlighet att använda ditt Betsson Mastercard har du också chansen att njuta av ett spelbolag som levererar på alla plan. Betsson är ett av världens mest älskade spelbolag och har odds och betting på alla sporter du kan tänka dig. Förutom fotboll och de största ligorna inom sporten väntar hockey, tennis och 30-talet andra sporter. Nya kunder (eller gamla som inte tagit emot en bonus efter 1 januari 2019) kan njuta av en välkomstbonus på 2500 kronor som gör att spelupplevelsen blir den där perfekta i början av spelandet. Bli medlem idag för att ta emot bonusen som du inte kommer att ångra. Spela hos spelbolaget där Sarah Sjöström och Måns Zelmerlöw är ambassadörer. Spela hos Betsson!

Team Svenskbetting.com