BK Häcken vs Djurgårdens IF – Speltips Allsvenskan

BK HäckenDen regerande svenska mästaren BK Häcken har inlett även denna säsongen starkt med fyra segrar på fem inledande matcherna i Allsvenskan. Detsamma kan inte sägas om Djurgården som endast vunnit två av fem matcher och ligger i mitten av tabellen. Därför blir det spännande att se hur drabbningen på Bravida Arena utspelar sig under onsdagskvällen. Räkna med en intressant match mellan två skickliga lag. 

Datum: 3 maj 2023
Avspark: 19:00
Arena: Bravida Arena (Göteborg)
Domare: Glenn Nyberg (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

BK Häcken är regerande mästare

BK Häcken ser starka ut och gick till cupfinal. Dessutom har de vunnit fyra av fem matcher under inledningen av Allsvenskan. Den enda plumpen kom hemma mot Kalmar FF när laget föll med 1-3. Därmed har de 12 av 15 inspelade poäng och ligger tvåa i tabellen med endast Malmö FF framför sig. Nu är frågan om de kan hänga av Djurgården från guldstriden vilket en seger med stor sannolikhet skulle innebära.

Djurgårdens IF har inlett svagt

Djurgården har endast tagit två segrar på de inledande matcherna. De har kommit på hemmaplan mot bottenlagen Göteborg och Brommapojkarna. På de tre bortamatcherna mot Sirius, Halmstads BK och Degerfors har det blivit en oavgjord och två förluster. Därför talar ingenting, inklusive oddsen hos svensk betting, att laget skulle kunna ta tre poäng borta mot BK Häcken. 

Vem vinner den viktiga matchen?

Det kan bli en het drabbning mellan lagen på Bravida Arena. BK Häcken är favoriter enligt oddsen men Djurgården går aldrig att räkna bort. De har en bättre nivå än vad de visat hittills i Allsvenskan. Men i slutändan tror vi att BK Häcken är tillräckligt starka för att vinna. Därför spelar vi att BK Häcken vinner till oddset 1,80 hos Betsson.

Vårt speltips: BK Häcken vinner mot Djurgården till oddset 1,80 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller