BK Häcken vs IFK Norrköping – Speltips Svenska Cupen

Bk Häcken speltips Svenska Cupen kvartsfinal IFK NorrköpingBK Häcken är favoriter inför kvartsfinalen mot IFK Norrköping i Svenska Cupen. Den regerande svenska mästaren gick starkt i gruppspelet och vann sin grupp med maximala nio poäng och 13-2 i målskillnad. Nu väntar IFK Norrköping som avslutade gruppspelet starkt med 4-0 borta mot Blåvitt men som också tappade poäng mot Utsikten. Vem vinner det spännande mötet i på Bravida Arena i Göteborg?

Datum: 11 mars 2023
Avspark: 16:00
Arena: Bravida Arena (Göteborg)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Svenska Cupen

BK Häcken är favoriter

BK Häcken vann Allsvenskan förra säsongen och ser starka ut även 2023. Visst har de tappat några viktiga spelare men samtidigt har de en stark elva vilket visat sig i gruppspelet. BK Häcken har gått starkt och vunnit samtliga tre matcher mot J-Södra med 5-0, FC Trollhättan 6-1 och Halmstads BK 2-1. Kan de fortsätta och ta ytterligare en seger?

Vart har vi IFK Norrköping?

“Peking” var en besvikelse förra säsongen och gjorde sig av med tränare Norling. I gruppspelet var det först i sista matchen mot IFK Göteborg som de fick till den riktiga fullträffen. 1-0 mot GAIS och 3-3 mot Utsikten imponerade inte men 4-0 borta mot “Blåvitt” är givetvis starkt. Kan de vinna mot ytterligare ett Göteborgslag i Sveriges näst största stad. 

Vem vinner den första kvartsfinalen?

Av de fyra kvartsfinalerna i Svenska Cupen är det matchen mellan BK Häcken och IFK Norrköping som är först ut. Det kan bli en riktig höjdare när de båda lagen ställs mot varandra i kvartsfinalen av Svenska Cupen på Bravida Arena. Enligt oddsen hos svensk betting är BK Häcken favoriter och vi tror de har vad som krävs för att vinna. Därför spelar vi BK Häcken som vinnare till oddset 1,73 hos Betsson.

Vårt speltips: BK Häcken vinner mot IFK Norrköping till oddset 1,73 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Svenska Cupen