BK Häcken vs Malmö FF – Allsvenskan

Hemmalaget BK Häcken

BK Häcken kommer få en hel del att göra mot Malmö FF men de är inga duvungar och spelar en bra fotboll efter sina resurser. Båda lagen har gjort mål i sju matcher av åtta möjliga. För båda lagen gäller också att i 63% av sina matcher blir det två mål eller mer. BK Häcken producerar i snitt 1.57 mål per hemmamatch så de kommer väl rustade mot serieledarna.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag gäller det för dem att ta tag i taktpinnen utan att för den skull spela alltför optimistiskt och lämna sina försvarsspelare ensamma. Kan man spela samlat som ett lag kan dem åtminstone få med sig ett poäng och varför inte alla tre.

Bortalaget Malmö FF

Malmö FF har hittills gjort en bra resa i Allsvenskan och med jobbet att försvara titeln för att bevara den i Skåne även denna säsong. Nu leder man ligan med två poäng över IFK Norrköping med en match mindre spelad och en massiv ledning ner till tredjeplatsen med åtta poäng. De är också bra på att göra mål och kommer till den här matchen med en klar inställning att få med sig tre poäng hem. I snitt gör Malmö FF hela 1.77 mål per match och det är siffror som bara två lag kan slå.

Så här tänker vi

Vi tror på en mindre målfest och att båda lagen skall få sina chanser under matchen så vi väljer att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål på matchen till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål på matchen till oddset 2.10 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar