BK Häcken vs Malmö FF – Allsvenskan

Hemmalaget BK Häcken

BK Häcken kommer få en hel del att göra mot Malmö FF men de är inga duvungar och spelar en bra fotboll efter sina resurser. Båda lagen har gjort mål i sju matcher av åtta möjliga. För båda lagen gäller också att i 63% av sina matcher blir det två mål eller mer. BK Häcken producerar i snitt 1.57 mål per hemmamatch så de kommer väl rustade mot serieledarna.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Idag gäller det för dem att ta tag i taktpinnen utan att för den skull spela alltför optimistiskt och lämna sina försvarsspelare ensamma. Kan man spela samlat som ett lag kan dem åtminstone få med sig ett poäng och varför inte alla tre.

Bortalaget Malmö FF

Malmö FF har hittills gjort en bra resa i Allsvenskan och med jobbet att försvara titeln för att bevara den i Skåne även denna säsong. Nu leder man ligan med två poäng över IFK Norrköping med en match mindre spelad och en massiv ledning ner till tredjeplatsen med åtta poäng. De är också bra på att göra mål och kommer till den här matchen med en klar inställning att få med sig tre poäng hem. I snitt gör Malmö FF hela 1.77 mål per match och det är siffror som bara två lag kan slå.

Så här tänker vi

Vi tror på en mindre målfest och att båda lagen skall få sina chanser under matchen så vi väljer att spela Båda lagen gör mål och över 2.5 mål på matchen till oddset 2.10 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och över 2.5 mål på matchen till oddset 2.10 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com