BK Häcken vs The New Saints – Speltips Champions League-kval

Som regerande svenska mästare ska BK Häcken inledBK Häcken vs The New Saints - Speltips Champions League-kvala kvalet till Champions League i sommar. Först ut är The New Saints från Wales, ett lag som BK Häcken inte ska ha några problem att vinna mot. Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Häcken som är solklara favoriter och allting tyder på att de tar en stabil seger på hemmaplan. TNS är en helt klart överkomlig motståndare och allt annat än seger vore ett rejält fiasko. 

Datum: 12 juli 2023
Avspark: 19:00
Arena: Bravida Arena (Göteborg)
Domare: H Nalbandyan (Armenien)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

BK Häcken ska bara vinna

BK Häcken ska bara vinna mot The New Saints, allt annat är ett rejält fiasko. TNS var nog den enklaste av motståndare som BK Häcken kunde få och skulle de förlora har de inte i ett europeiskt gruppspel att göra. BK Häcken tog en tung seger borta mot AIK med 2-1 i Allsvenskan i helgen och nu hoppas de på en ny seger.

TNS har inte inlett säsongen 

Inte nog med att The New Saints är ett betydligt sämre lag än BK Häcken, de har inte heller inlett sin säsong ännu. Laget har endast spelat träningsmatcher under juli månad med blandade resultat. Dock är de överlägset det bästa laget i Wales men det säger i ärlighetens namn inte särskilt mycket. 

BK Häcken tar hem detta

Vi tror helt klart att BK Häcken är starkare än The New Saints. Den regerande svenska mästaren behöver ta sig förbi denna omgång för att ha goda chanser att kvalificera sig till ett gruppspel. Det räcker nämligen med avancemang från omgång 1. Då har laget tre omgångar på sig att nå ett europeiskt gruppspel. Vi spelar BK Häcken som vinnare till odds 1,11 hos Betsson.

Vårt speltips: BK Häcken vinner mot The New Saints till odds 1,11 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Champions League-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller