Blackpool vs Exeter City – England

Hemmalaget Blackpool

Detta är en intressant match att titta på då det är dessa två lag som gör upp om den sista platsen till League One (division 1) i England. Alltså har båda lagen mycket att spela för.  Blackpool spelar en positiv och offensiv fotboll och har förmågan att göra mycket mål. Laget ser ut att spela med sin starkaste elva och allt ser bra ut inför dagens match.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Ibland kan mittfältet och backlinjen falla ihop något vilket gör att motståndarna enklare kan gå till anfall på dem. Detta har ibland gjort att de också har släppt in en hel del mål när deras fina försvar inte håller.

Bortalaget Exeter City

Även Exeter City spelar en anfallsglad fotboll och de har gjort en hel del mål. Ibland kan man tro att de bara har en plan i huvudet och det är att oavsett hur många mål de släpper in så skall de göra minst ett mål mer själva. Då förstår ni att vi kommer att få se många mål i den här matchen då båda lagen verkar strunta i försvarsspelet och båda lagen har duktiga anfallare.

Så här tänker vi

Om Blackpool faller in i den anfallsglada fotbollen och inte använder sitt starka försvar och att Exeter kommer att göra många mål så väljer vi att spela Över 2.5 mål till oddset 1.80 hos Comeon

Vårt speltips: Över 2.5 mål till oddset 1.80 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar