Bodø/Glimt vs Zalgiris – Speltips Champions League-kvalet

Champions League-kvalet fortsätter och med Malmö FF utslagna är det istället Zalgiris som den regerande norska mästaren ställs mot i kvalet. Båda lagen är redan klara för gruppspel i Europa Conference League. Den som tar sig vidare till nästa runda kommer att få spela i Europa League. Bodø/Glimt är enorma favoriter men Zalgiris imponerade mot MFF och tog sig vidare.

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och spela på Champions League-kvalet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Bodø/Glimt är klara favoriter

Den regerande norska mästaren åkte på en överraskande förlust i kvalet mot Linfield på bortaplan med 0-1. Men på hemmaplan visade Bodø/Glimt att det vara en tillfällighet. De vann med hela 8-0 och därmed är laget klara för kvalspel till Europa Conference League. Nu återstår det att se om de kan imponera på samma sätt mot Zalgiris på hemmaplan. Det lär hur som helst bli en spännande match då Litauerna inte ska underskattas.

Zalgiris är klara för sitt första gruppspel någonsin

Litauens mästare har aldrig spelat i Europeiskt gruppspel tidigare. Faktum är att inget lag från Litauen har deltagit i någon av UEFAs turneringar. Därför var det minst sagt imponerande att laget klarade att slå ut Malmö FF. 3-0 över två omgångar är ett resultat som imponerar. Nu är frågan om de klarar av att ta sig förbi ännu en skandinavisk motståndare och därmed ta sig ett steg närmare Champions League.

Norge tar hem detta

Den norska klubben är favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Mycket tyder på att de också klarar av att få med sig ett bra resultat inför returen. Därför spelar vi Bodø/Glimt som segrare och får oddset 1,22 hos Speedybet.

Vårt speltips: Bodø/Glimt vinner över Zalgiris till oddset 1,22 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus och spela på kvalet till Champions League