Bohemians vs Dundalk – Irland

Hemmalaget Bohemians

Bohemians har det lite kämpigt i mitten av tabellen. De kommer nog att klara sig från nedflyttningspel men de har för långt upp till några topplaceringar. Bohemians har en bra form för tillfället och trivs bra på sin hemmaarena. Men idag kan dem inte attackera och spela vårdslöst utan de måste vårda bollen så att inte Dundalk straffar dem.

Spela hos mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men det är inte alltid lätt att ändra sin taktik men mot ett så pass bra lag som Dundalk kommer deras spel få negativa effekter för dem. Kan dem bara justera sitt spel från anfall till ett mer kontringsbetonat spel har dem en liten chans idag.

Bortalaget Dundalk

Dundalk befinner sig lite i limbo på sin andraplats i ligan. De har hela tolv poäng upp till ligaledarna Cork och har ingen rejäl chans att hämta in det försprånget. Ner till tredjeplatsen är det tio poäng och förmodligen inget som de kan tappa på de matcher som återstår. Trots att så här är fallet för dem så har dem inte slutat spela utan vinner ofta sina matcher vilket tyder på en bra lagmoral. Dundalk har vunnit mot de flesta lagen i ligan och oftast vinner dem sina matcher ganska enkelt.

Så här tänker vi

Visserligen har Bohemians en liten chans idag men Dundalk är skyhöga favoriter så vi väljer att spela Dundalk för vinst och över 2.5 mål till oddset 2.25 hos mybet

Vårt speltips: Dundalk för vinst och över 2.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar