Bohemians vs Dundalk – Irland

Hemmalaget Bohemians

Bohemians har det lite kämpigt i mitten av tabellen. De kommer nog att klara sig från nedflyttningspel men de har för långt upp till några topplaceringar. Bohemians har en bra form för tillfället och trivs bra på sin hemmaarena. Men idag kan dem inte attackera och spela vårdslöst utan de måste vårda bollen så att inte Dundalk straffar dem.

Spela hos mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men det är inte alltid lätt att ändra sin taktik men mot ett så pass bra lag som Dundalk kommer deras spel få negativa effekter för dem. Kan dem bara justera sitt spel från anfall till ett mer kontringsbetonat spel har dem en liten chans idag.

Bortalaget Dundalk

Dundalk befinner sig lite i limbo på sin andraplats i ligan. De har hela tolv poäng upp till ligaledarna Cork och har ingen rejäl chans att hämta in det försprånget. Ner till tredjeplatsen är det tio poäng och förmodligen inget som de kan tappa på de matcher som återstår. Trots att så här är fallet för dem så har dem inte slutat spela utan vinner ofta sina matcher vilket tyder på en bra lagmoral. Dundalk har vunnit mot de flesta lagen i ligan och oftast vinner dem sina matcher ganska enkelt.

Så här tänker vi

Visserligen har Bohemians en liten chans idag men Dundalk är skyhöga favoriter så vi väljer att spela Dundalk för vinst och över 2.5 mål till oddset 2.25 hos mybet

Vårt speltips: Dundalk för vinst och över 2.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com