Bologna vs Roma – Serie A

Helander FilipDags för svenskmöte med Malmötema i Italienska Serie A där Filip Helander och Mattias Svanbergs Bologna tar emot Robin Olsens Roma. Två lag som inlett säsongen svagt men där det mest överraskande är att Roma bara lyckats ta 1 seger på de 4 inledande matcherna. Bologna har inte ens lyckats med det utan står på 1 poäng av 12 möjliga. Vem vinner ångestmötet?

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Bologna

Inför säsongen värvade Bologna Mattias Svanberg som därmed gjorde Filip Helander sällskap i staden med världens äldsta universitet. Inledningen på Serie A har dock inte varit särskilt bra och efter fyra omgångar står laget endast på 1 poäng. Unge Svanberg har inte fått göra debut än men Filip Helander är numera ordinarie. Man tar emot ett Roma som blir en tuff match men laget från huvudstaden har inte imponerat i säsongsupptakten.

Bortalaget Roma

Det har varit ömsom ris ömsom ros för Robin Olsen i inledningen på säsongen. Värvad som den dyraste svenska målvakten i historien har han fått förtroendet i samtliga matcher under säsongsinledningen. Romas försvarsspel generellt har inte varit särskilt bra men det går inte att lasta Olsen för de insläppta målen. Senast mot Real Madrid stod han för en fantastisk insats även om det blev förlust. Roma har inte hittat formen men nu när man åker till Bologna har man chansen att på riktigt plocka tre poäng. Bologna är helt under isen och verkar inte ha något självförtroende alls.

Så här tänker vi

Roma ska inte ha några problem att vinna över Bologna och trepoängarna måste börja komma snart för laget. Annars får man övertala Totti eller något att göra comeback. Hur som helst tror vi Roma vinner över Bologna och väljer därför att spela en tvåa till oddset 1,68 hos Unibet.

Vårt speltips: Roma vinner över Bologna till oddset 1,68 hos Unibet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com