Bologna vs Roma – Serie A

Helander FilipDags för svenskmöte med Malmötema i Italienska Serie A där Filip Helander och Mattias Svanbergs Bologna tar emot Robin Olsens Roma. Två lag som inlett säsongen svagt men där det mest överraskande är att Roma bara lyckats ta 1 seger på de 4 inledande matcherna. Bologna har inte ens lyckats med det utan står på 1 poäng av 12 möjliga. Vem vinner ångestmötet?

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Bologna

Inför säsongen värvade Bologna Mattias Svanberg som därmed gjorde Filip Helander sällskap i staden med världens äldsta universitet. Inledningen på Serie A har dock inte varit särskilt bra och efter fyra omgångar står laget endast på 1 poäng. Unge Svanberg har inte fått göra debut än men Filip Helander är numera ordinarie. Man tar emot ett Roma som blir en tuff match men laget från huvudstaden har inte imponerat i säsongsupptakten.

Bortalaget Roma

Det har varit ömsom ris ömsom ros för Robin Olsen i inledningen på säsongen. Värvad som den dyraste svenska målvakten i historien har han fått förtroendet i samtliga matcher under säsongsinledningen. Romas försvarsspel generellt har inte varit särskilt bra men det går inte att lasta Olsen för de insläppta målen. Senast mot Real Madrid stod han för en fantastisk insats även om det blev förlust. Roma har inte hittat formen men nu när man åker till Bologna har man chansen att på riktigt plocka tre poäng. Bologna är helt under isen och verkar inte ha något självförtroende alls.

Så här tänker vi

Roma ska inte ha några problem att vinna över Bologna och trepoängarna måste börja komma snart för laget. Annars får man övertala Totti eller något att göra comeback. Hur som helst tror vi Roma vinner över Bologna och väljer därför att spela en tvåa till oddset 1,68 hos Unibet.

Vårt speltips: Roma vinner över Bologna till oddset 1,68 hos Unibet

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

 

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com