Bordeaux vs PSG – Franska ligacupen

Hemmalaget Bordeaux

Bordeauxs spel i den inhemska ligan har gått sådär och man trevar lite i sitt spel. Men i den franska ligacupen går man fram som ett tåg. En cup som man har presterat bra i många år. Man har gjort mål i varenda match man har spelat i sedan 2007. I mötena mellan dessa två lag brukar det bli målglatt.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men om de ska vinna idag mot ett mycket starkare PSG måste man spela aggressivt försvarsspel och inte låta PSG dominera mittfältet.

Bortalaget PSG

PSG har haft ett för dem ganska dåligt år så här långt in i säsongen. Men då ska man också tänka på att kraven på laget är mycket höga. Men tränaren Umai Emery är på väg trots detta att ta lagets tredje raka titel. Att vinna år efter år är något man klarade under förre tränaren Laurent Blanc. Att vinna en tredje gång på raken är ett imponerande resultat. Men innan man når dit har man mycket kvar att göra.

Så här tänker vi

Lite övervikt formmässigt för PSG men Bordeaux spelar bra i cuper så vi väljer istället att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.87 hos NordicBet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com