Borussia Dortmund vs Hertha Berlin – Bundesliga

Hemmalaget Borussia Dortmund

borussia-dortmund-vs-hertha-berlinFörmodligen är Borussia Dortmund grymt besvikna över 2-0 förlusten mot Bayer Leverkusen i förra matchen. vilket gör att man tappade poäng mot ligaledarna Bayern München och är 1 poäng bakom Hertha Berlin. Men statistiken på hemmaplan för Borussia Dortmund är magnifik och man ska försöka slå rekord i antalet hemmasegrar och det rekordet på 25 matcher kan slås idag.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Marcos Reus som inte har varit tillgänglig på grund av skada är tillbaka i laget och kanske får han göra ett inhopp i dagens match. Borussia Dortmunds form sista 6 matcherna är 1 förlust, 1 oavgjord match och 4 vunna matcher.

Bortalaget Hertha Berlin

Förra säsongen blev inte riktigt som Hertha Berlin trodde den skulle bli då man under 20 veckors tid låg på en 4de plats och hade chansen att ta titeln så slutade man på en 7de plats. Men trots detta så har självförtroendet denna säsong varit intakt och man spelar en mycket bra, stark och anfallsglad fotboll.

Eftersom man blev utslagna redan i den tredje omgången av Europa League kan man nu fokusera helt på att vinna titeln i Bundesliga istället. Hertha Berlin har precis som Bayern Munchen och Borussia Dortmund tagit fyra segrar på sex matcher.

Så här tänker vi

Vi tror det här blir en rolig och underhållande match väl värd att titta på och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos 10Bet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com