Borussia Dortmund vs Manchester City – Speltips Premier League

Det ser ut att kunna bli ett spännande möte när Erling Braut Haaland återvänder till sin gamla arena. Bägge lagen tappade poäng i sina senaste möten i Champions League. Dortmund lyckades inte vinna hemma mot Sevilla medan Man City bara fick 0-0 borta mot FC Köpenhamn. Nu ska de båda mötas i en match som kan avgöra gruppsegern. Skulle Dortmund vinna med fler än ett mål är de nämligen förbi City i tabellen.

Datum: 25 oktober 2022
Avspark: 21:00
Arena: Signal Iduna Park (Dortmund)

Hämta en oddsbonus på LeoVegas och använd på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Dortmund hoppas kunna överraska

Borussia Dortmund hoppas verkligen att de kan överraska då en vinst med två mål innebär att de är förbi Man City i tabellen. De hade en fin seger mot Stuttgart i helgens Bundesliga där de vann med 5-0. Nu behöver de fortsätta på samma sätt mot Man City. Framförallt måste de få stopp på Erling Braut Haaland, klubbens gamla hjälte.

Manchester City är klara favoriter

Efter 0-0 borta mot FC Köpenhamn och 0-1 mot Liverpool var det ett City som behövde hitta rätt mot Brighton. Manchester City kunde efter en fin insats vinna med 3-1 och Haaland stod för två mål. Efter poängtappet mot FCK senast får City inte förlora med mer än 1 mål för att behålla gruppledningen.

Blir en spännande match

Senast lagen möttes vann Man City med 2-1. Nu återstår det att se om det kan bli ett annorlunda resultat i Champions League-mötet. Även om Dortmund är säkra på hemmaplan är City ett bättre lag vilket oddsen också visar. De vann bägge mötena mot Dortmund i förra upplagans kvartsfinal och vi tror historien upprepas. Därför spelar vi Man City som vinnare till oddset 1,60 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Man City vinner mot Borussia Dortmund till oddset 1,60 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus på LeoVegas och använd på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller