Borussia Dortmund vs Real Madrid – Champions League

Hemmalaget Borussia Dortmund

borussia-dortmund-vs-real-madridDetta är höstens match så här långt. Två bollskickliga lag med anfallsstyrkor som räcker till fyra, fem lag. Den här matchen kommer att spelas i ett mycket högt tempo så det gäller att vara beredd från den allra första minuten.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Borussia Dortmund har börjat lika bra som man ofta brukar. Man har till exempel gjort 20 mål på 4 matcher och man har vunnit 6 matcher av 8 möjliga. Men inget under det perfekta är gott nog i Bundesliga och därför är man trots otroligt bra spel och med bra poängskörd från spelade matcher bakom ledande Bayern München i tabellen.

Bortalaget Real Madrid

I Spanien brukar det vara två lag som slår varandras olika rekord. Just nu är Real Madrid i otrolig matchform och man var så nära att slå rekordet i antal vunna matcher utan förlust men mot Villareal som slutade 1-1 tog också den drömmen slut för Los Blancos.

Även Real Madrid vet hur man gör mål dock behövde de 8 matcher vilket ändå är smått fantastiskt. Över 2 mål i snitt per match betyder att spelet fungerar bra över hela planen.

Så här tänker vi

Vi tror på mål och när lagen tillsammans har gjort 40 mål på 12 matcher känns spelet givet och vi spelar Över 2.5 mål till oddset 1.75 hos 10Bet

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com