Borussia Dortmund vs Sunderland -Vänskapsmatch

Hemmalaget Borussia Dortmund

Borussia Dortmund vs SunderlandBorussia Dortmund åker till Österrike för att möta Sunderland i deras näst sista vänskapsmatch nu under sommaren precis före den Tyska Super Cupfinalen mot Bayern München på Söndag den 14de.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Borussia Dortmund startade försäsongsmatcherna på ett lovande sätt genom 3 raka vinster tidigt i Juli. Man gjorde 10 mål på dessa tre matcher vilket är starkt. Ett dåligt spel mot 1860 München gjorde att man förlorade med 1-0 men sedan kom man igen med råge mot Manchester United som man vann med hela 4-1. Målen gjordes av Gonzalo Castro, Dembele och Aubameyang.

Bortalaget Sunderland

Efter att Big Sam hade skrivit på för Englands landslag gjorde man snabbt klart med tränaren för bland annat Everton och Manchester United, David Moyes. David Moyes och Big Sams sätt att få laget att spela är ungefär likartat.

Sunderland har inte köpt någon spelare ännu och man håller i viktiga nyckelspelar såsom Lamine Kone. Sunderlands form under försäsongen har varit bra och man har hållt i matcherna på ett stabilt och säkert sätt.

Så här tror vi

Vi tror det har blir en mittfältskamp med lite målchanser och spelar Under 2.5 mål till oddset 2.5 hos NordicBet

Vi spelar: Under 2.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com