Borussia Dortmund vs Sunderland -Vänskapsmatch

Hemmalaget Borussia Dortmund

Borussia Dortmund vs SunderlandBorussia Dortmund åker till Österrike för att möta Sunderland i deras näst sista vänskapsmatch nu under sommaren precis före den Tyska Super Cupfinalen mot Bayern München på Söndag den 14de.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Borussia Dortmund startade försäsongsmatcherna på ett lovande sätt genom 3 raka vinster tidigt i Juli. Man gjorde 10 mål på dessa tre matcher vilket är starkt. Ett dåligt spel mot 1860 München gjorde att man förlorade med 1-0 men sedan kom man igen med råge mot Manchester United som man vann med hela 4-1. Målen gjordes av Gonzalo Castro, Dembele och Aubameyang.

Bortalaget Sunderland

Efter att Big Sam hade skrivit på för Englands landslag gjorde man snabbt klart med tränaren för bland annat Everton och Manchester United, David Moyes. David Moyes och Big Sams sätt att få laget att spela är ungefär likartat.

Sunderland har inte köpt någon spelare ännu och man håller i viktiga nyckelspelar såsom Lamine Kone. Sunderlands form under försäsongen har varit bra och man har hållt i matcherna på ett stabilt och säkert sätt.

Så här tror vi

Vi tror det har blir en mittfältskamp med lite målchanser och spelar Under 2.5 mål till oddset 2.5 hos NordicBet

Vi spelar: Under 2.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar