Borussia Dortmund vs Wolfsburg

Tyskland, Bundesliga. Spelstopp 15:30, 2016-04-30.marco-reus-

Det har varit dåligt med uppdateringar det senaste, men nu är vi på´t igen! Efter några mindre lyckade spel skall jag återigen pröva lyckan i Bundesliga och mötet mellan Dortmund och Wolfsburg. Wolfsburg har minst sagt haft en misslyckad säsong, åtminstone när det gäller ligaspelet. Dortmund åkte snöpligt ut Europa League, efter stort drama mot Liverpool. Men Dortmund har annars sett mycket bra ut denna säsong och har imponerande siffror på hemmaplan dessutom. Ingen förlust hittis och + 31 i målskillnad sticker helt klart ut!

Spela hos Betsson och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Dortmund kan komma till start utan både Gundogan och Aubameyang, eftersom det fortfarande är oklart om de hinner återhämta sig från sina skador. Draxler saknas fortfarande hos Wolfsburg, förmodligen lagets viktigaste spelare. Däremot är Schurrle återställd och tillbaka i laget. Dortmund har vunnit sina tre senaste och har imponerat, 3-0, 3-0 och 3-0! Wolfsburg har däremot, precis som under hela säsongen, sett mycket svaga ut under de senaste matcherna. Hemmaförlust i förra omgången och endast en inspelad poäng på de senaste tre.

Speltips

Jag är helt övertygad om att Dortmund kommer att vinna den här matchen, frågan är bara hur stor deras vinstmarginal blir. Snabba spelare längs efter kanterna samt kvicka anfallare kommer med all säkerhet att inom sin tid göra mos av Wolfsburgs om något trötta försvar. Wolfsburg har inte heller särskilt mycket att spela för, då man förmodligen kommer att hamna på en mittenplacering i ligan. Deras dagsform är dessutom allt annat än bra, ska man vara helt ärlig – helt Jävla usel!

Mitt spel i matchen hamnar på Dortmund att vinna + över 2,5 mål totalt i matchen. Spelat hittar du hos Betsson till oddset 1,86. Ska vi säga 2-1, 3-0 till Dortmund? Lycka till vid rygg!

Jag spelar på resultat: hemmalag att vinna + över 2,5 mål tot i matchen.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com