Borussia Mönchengladbach vs Eintracht Frankfurt – Bundesliga

Hemmalaget Borussia Mönchengladbach

borussia-monchengladbach-vs-eintracht-frankfurtBorussia Mönchengladbach har haft det lite kämpigt både på hemmaplan och så även ute i Europa så här långt in i säsongen. Men Borussia Mönchengladbach tog en efterlängtad seger i Champions League förra onsdagen när man slog Celtic på bortaplan med 2-0. Men i Bundesliga skulle de behöva få in lite mer positiva känslor och kanske en vinst i dag kan ändra på de negativa resultaten.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har bara tagit 1 poäng på tre matcher, 4-0 förlust mot Schalke, 0-0 mot Hamburg på hemmaplan och sedan en förlust mot Bayern München med 2-0. Detta betyder också att det var ett tag sedan man gjorde något mål och utan mål är det svårt att vinna matcher.

Bortalaget Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt är ute på en liten turné då detta blir andra raka matchen på bortaplan för laget. Förra lördagens vinst med 3-0 mot Hamburg gjorde att man kom tillbaka till att börja vinna matcher igen. Lägger man också till att man spelade 2-2 mot Bayern München så blir man imponerad.

Detta betyder faktiskt att man har fått den bästa Bundesliga starten någonsin. Och med det i ryggen kan man nog ge Borussia Mönchengladbach en fight om poängen idag.

Så här tänker vi

Vi tror att det kommer bli en målrik match och spelar Över 2.5 Mål till oddset 1.80 hos betsafe.com

Vi spelar: Över 2.5 Mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com