Borussia Monchengladbach vs FC Barcelona – Champions League

Hemmalaget Borussia Monchengladbach

Borussia M. har startat ganska bra men man spelar också i en liga med väldigt stor konkurrens om varje position i tabellen. Man får inget gratis i Bundesliga och det gäller att spela på topp i varje match om man vill ta poäng.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Mot Young Boys vann man med hela 9-1 totalt och man tog sig vidare mot gruppspelet. Man har också vunnit 3 matcher av 4 möjliga i den inhemska ligan. Men mot Manchester City blev det förlust med 4-0 och spelet såg inte bra ut för tyskarna.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona har spelat bra som man brukar göra och har gjort i flertalet år nu. Men trots bra spel leder man inte ligan för Real Madrid har spelat ännu bättre. FC Barcelona förlorade chockartat mot nykomlingarna Alaves med 2-1.

Men sedan tryckte man dit Celtic med 7-0 och Celtic spelarna såg ut att spela i 4de divisionen i den Svenska ligan. Sedan slog man Leganes med 5-1 bara för att visa världen att förlusten mot Alaves var högst anmärkningsvärd, vilket den också var.

Så här tänker vi

Vi tror på överspelet i den här matchen och spelar över 3.5 mål till oddset 1.90 hos LeoVegas

Vi spelar: Över 3.5 Mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com