Borussia Mönchengladbach vs Hamburg – Bundesliga

Hemmalaget Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach som ligger bra till i Bundesliga tar gladeligen emot  Hamburg idag. Borussia Mönchengladbach kommer försöka komma tillbaka till vinnarspåret igen efter att man bara har fått med sig 1 poäng från de 3 senaste matcherna. I den senaste matchen mot Freiburg gjorde man en svagare insats igen och förlorade den matchen.

Spela hos Bethard och få 1250 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men Borussia Mönchengladbach har också vunnit över Bayern München med 2-1 och det visar vilken kraft laget har när de spelar på bästa sätt. 58% av poängen har kommit på hemmaplan. Borussia Mönchengladbach måste tighta till sitt försvarsspel så att poängen också börjar trilla in.

Om Hamburg

Återigen befinner sig Hamburg i stora problem. De har befunnit sig på nedflyttningsplats i säsong efter säsong de senaste åren. Nu ligger man på en sextondeplats och är inbegripen i striden om nedflyttning. Hamburg kommer till den här matchen med en dålig formkurva i bagaget. De spelade riktigt svagt mot Frankfurt i veckan som gick och förlorade den matchen.

På bortaplan har det gått en anings bättre men de släpper in 1.85 mål i snitt. Det är för höga siffror om laget har planer på att stanna kvar i Bundesliga. Även Hamburg måste koncentrera sig på sitt försvarsspel om det skall bli några poäng idag.

Så här tänker vi

Hamburg är inne i en svag form just nu och verkar inte hitta ut även denna säsong. Borussia Mönchengladbach är ett bra och starkt lag som har motivation att vinna dagens match. Vi väljer att spela Borussia Mönchengladbach för vinst till oddset 1.70 hos Bethard.

Vårt speltips: Borussia Mönchengladbach för vinst hos Bethard

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com