Borussia Mönchengladbach vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Borussia Mönchengladbach

borussia-monchengladbach-vs-manchester-cityDet ser ut som om det är de sista matcherna man spelar i Champions League kvalet för dem och kanske är det inte så konstigt med tanke på vilken grupp man hamnade i. Man ligger på tredjeplats med tre poäng upp till Manchester City och då ska man dessutom möte dem idag och senare även FC Barcelona.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De kommer nog känna att detta är ett hopplöst fall men trots det så måste man ändå prestera på topp och man vill ta sig vidare till Europa League spelet.

Bortalaget Manchester City

Manchester City kommer att ha en stor chans att ta sig vidare idag vid seger och det med rätta. Man är i bra form och har spelat bra den sista tiden. Man vann en tät match mot Crystal Palace med 2-1 i Lördags. Det innebär att man inte har förlorat på fyra matcher efter att de hade sin trista svit på sex matcher utan vinst tidigare i säsongen.

Stjärnanfallaren Kun Aguero har gjort mål i tre matcher  av fyra möjliga vilket gör att han totalt sett i år har gjort imponerande fjorton mål.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Borussia Mönchengladbach har en chans idag utan väljer att spela Vinst för Manchester City till oddset 1.75 hos Betser

Vårt speltips: Vinst för Manchester City hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar