Borussia Mönchengladbach vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Borussia Mönchengladbach

borussia-monchengladbach-vs-manchester-cityDet ser ut som om det är de sista matcherna man spelar i Champions League kvalet för dem och kanske är det inte så konstigt med tanke på vilken grupp man hamnade i. Man ligger på tredjeplats med tre poäng upp till Manchester City och då ska man dessutom möte dem idag och senare även FC Barcelona.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De kommer nog känna att detta är ett hopplöst fall men trots det så måste man ändå prestera på topp och man vill ta sig vidare till Europa League spelet.

Bortalaget Manchester City

Manchester City kommer att ha en stor chans att ta sig vidare idag vid seger och det med rätta. Man är i bra form och har spelat bra den sista tiden. Man vann en tät match mot Crystal Palace med 2-1 i Lördags. Det innebär att man inte har förlorat på fyra matcher efter att de hade sin trista svit på sex matcher utan vinst tidigare i säsongen.

Stjärnanfallaren Kun Aguero har gjort mål i tre matcher  av fyra möjliga vilket gör att han totalt sett i år har gjort imponerande fjorton mål.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Borussia Mönchengladbach har en chans idag utan väljer att spela Vinst för Manchester City till oddset 1.75 hos Betser

Vårt speltips: Vinst för Manchester City hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com