Bournemouth vs Everton – Premier League

logga BournemouthDags för ett intressant möte i Premier Leagues tredje omgång mellan två lag som är obesegrade efter två omgångar. Bournemouth tar emot Everton på Vitality Stadium i Bournemouth. Hemmalaget har gott om självförtroende efter två raka vinster mot Cardiff och West Ham. Everton i sin tur är också obesegrade efter att ha inlett med 2-2 mot Wolves och därefter en seger med 2-1 mot Southampton.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Bournemouth

Bournemouth är obesegrade efter två omgångar och fansen på Vitality Stadium hoppas trenden ska fortsätta. C Wilson verkar ha hittat målformen under inledningen på säsongen då anfallaren nätat i bägge matcher. Även om Bournemouth inte lär vara ett lag för toppen har man imponerat i början av säsongen och kommer absolut ge Everton en match. Bournemouth hamnade i fjol på en 12:e plats och är tippade att hamna runt samma placering i år. Inledningen talar dock för att man siktar högre än så.

Bortalaget Everton

Everton har värvat på stort inför säsongen och fansen på Goodison Park hoppas laget kan ta nästa steg och slåss om kampen med topp 6. Visst kommer det bli svårt men i år har Everton i alla fall laget att kunna närma sig de riktigt stora. I år har man en bredd som man saknat tidigare år och så länge inte Jagielka drar på sig onödiga röda kort i matchinledningarna finns det stora chanser att nå högre än fjolåret.

Så här tänker vi

Det kommer bli en otroligt jämn match mellan två lag och det även bli väldigt svårt att skilja på lagen. Bägge lagen har inlett starkt, Bournemouth har fördel av hemmaplan medan Everton har något starkare lag på pappret. Vi tror att de båda fördelarna spelar ut varandra och väljer därför att spela oavgjort till oddset 3,60 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Matchen mellan Bournemouth och Everton slutar oavgjort till oddset 3,60 hos Nordicbet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com