Bournemouth vs Liverpool – Speltips Premier League

Det är dagBournemouth vs Liverpool speltips PLs för Liverpool att fortsätta sin segervåg efter förra helgens kross mot Manchester United. De tvålade till sin ärkerival rejält och vann med otroliga 7-0 efter att ha gjort det riktigt bra. Nu återstår det att se om de kan fortsätta på inslagen väg i jakt på platserna som ger spel i Champions League. Laget har nu endast tre poäng till topp 4 med en match mindre spelad än Tottenham som är på dekis. Kan Liverpool vinna mot jumbon Bournemouth i helgens omgång?

Datum: 11 mars 2023
Avspark: 13:30
Arena: Vitality Stadium (Bournemouth)
Domare: J Brooks (England)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Bournemouth är underdogs

Bournemouth får det tufft att hålla sig kvar i Premier League som det ser ut just nu. Visst är det jämnt i botten och endast en poäng upp till säker mark. Men laget ligger sist i tabellen och behöver verkligen börja ta poäng. Men att möta Liverpool blir ingen enkel uppgift, snarare tvärtom. 

Liverpool har fin form

Säsongen har inte varit rolig för Liverpool och laget ser ut att gå titellösa. I Premier League har de dock fyra vinster och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Därmed lär de i alla fall kunna sluta fyra om de fortsätter på inslagen väg. Men de kommer inte vinna några titlar säsongen 2022/23. Frågan är om de ens klarar av att nå Champions League?

Liverpool vinner matchen

Tittar vi oddsen hos svensk betting är det Liverpool som är klara favoriter. De har fin form och lär ha självförtroende efter förra helgens holmgång. Vi tror de klarar av att vinna matchen och spelar de som segrare till oddset 1,44 hos Expekt.

Vårt speltips: Liverpool vinner mot Bournemouth till oddset 1,44 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller