Bournemouth vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Bournemouth

Nästan allt gick fel för Bournemouth när de spelade mot Everton i förra helgen. Matchen slutade 6-3 och det var nog Bournemouth sämsta insats det här året men de spelade upp sig betydligt i andra halvan av matchen.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har man inte vunnit på sex matcher och av de matcherna har man förlorat fyra. Anledningen till detta svaga resultat stavas försvarsspelet. Det har varit under all kritik emellanåt och i dag måste man upp flera nivåer om det inte ska sluta med storförlust igen.

Bortalaget Manchester City

Manchester City har tagit sig tillbaka till topp fyra igen och det mycket tack vara en bra formkurva. De slog Swansea med 2-1 på hemmaplan i förra helgen som man sedan följde upp med en 4-0 kross av West Ham. Det gör att man nu har fem vinster från de sista sju matcherna. Nyanlände Gabriel Jesus och varit den spelare man verkligen har velat ha en tid nu. Och nu har han gjort tre mål för sitt nya lag.

Så här tänker vi

Det kommer att bli många mål i den här matchen så vi väljer att spela Över 3 mål till oddset 1.80 hos Unibet

Vårt speltips: Över 3 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com