Bournemouth vs Newcastle – Speltips Premier League

Det är dags för ett intressant mNewcastle Alexander isak speltips PL Bournemouthöte mellan Bournemouth och Newcastle i Premier League. Bournemouth har det tufft och ligger näst sist i tabellen och har inte vunnit en fotbollsmatch sedan november. En oavgjord och fem förluster är facit sedan VM-uppehållet. Nu möter de Newcastle som siktar på Champions League och inte har förlorat en ligamatch sedan augusti. Samtidigt kryssar de lite för mycket för att nå ännu högre. Vem vinner lördagens möte mellan lagen?

Datum: 11 februari 2023
Avspark: 18:30
Arena: Vitality Stadium (Bournemouth)
Domare: S Atwell (England)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Bournemouth sliter med resultaten

Bournemouth har inte vunnit många fotbollsmatcher den här säsongen och har en poäng 2023. Det är ingenting som får fansen att jubla och mycket talar för att laget åker ur då de andra bottenlagen börjat ta poäng. Nu är frågan om Bournemouth kan göra det som endast ett lag har lyckats med, att vinna mot Newcastle i Premier League.

Newcastle kryssar sig fram

Newcastle ligger fyra i Premier League och har endast förlorat en match vilket är minst av samtliga lagen i ligan. Problemet för klubben är att de inte lyckats vinna fler matcher. De har spelat 10 oavgjorda matcher och på de senaste fem matcherna har de fyra kryss och en oavgjord. Därför behöver de börja rada upp segrar igen då Tottenham närmar sig bakom.

Newcastle tar en viktig seger

Det finns ingenting som tyder på att ett formsvagt Bournemouth skulle kunna hota Newcastle. Oddsen hos svensk betting talar helt klart för att gästerna tar en seger. Samtidigt har Nwcastle kryssat lite väl mycket för deras eget bästa. Lagen möttes i september och spealde då oavgjort medan Newcastle vann mötet i EFL Cup. Vi tror Newcastle vinner och spelar de som segrare till oddset 1,53 hos Betinia.

Vårt speltips: Newcastle vinner borta mot Bournemouth till oddset 1,53 hos Betinia.

Team Svensk Betting