Braga vs Chaves – Portugal

Hemmalaget Braga

braga-vs-chavesBraga brukar ligga högt upp i tabellen i den portugisiska ligan och det gör de även denna säsong. Man har spelat i Europa League men man har fått tid på sig att att återhämta sig inför matchen idag så man kommer att vara i fin form och om den är densamma som tidigare återstår att se.

Formen är relativt bra då man har vunnit två matcher, spelat 2 datagjorda matcher och förlorat två på de senaste 6 matcherna. Man spelar med fokus på sitt försvar och mittfält vilket gör det svårt för motståndarna att få bra chanser mot dem.

Bortalaget Chaves

Chaves som är nykomlingar i år har verkligen spelat bra under uppstarten av säsongen. Så bra att man nosar på Europaspel platser till nästa år. Men ska det hålla? Inför matchen gör man i snitt 2 mål per match och släpper bara in 0.6 mål. Det är starka siffror för vilket lag som helst. Formen är också fantastisk med 4 vunna matcher, 1 oavgjord och bara en förlust på de senaste 6 matcherna. Kan man fortsätta spela på samma sätt även på bortaplan.

Så här tänker vi

Vi tror att Bragas bortamatch gjorde dem gott och vi spelar Braga -1 Mål till oddset 1.8 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Braga -1 hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com