Braintree Town vs Boreham Wood – England

Hemmalaget Braintree Town

Dbraintree-town-vs-boreham-woodet mesta av spelet i Braintree Town fungerar inte. Anfallsmässigt så producerar man inte heller mycket och man är inte konstruktiva in sina kontringar. Detta kan bero på att mittfältet och försvarsspelarna under långa tider i matcherna är i knät på målvakten.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Spelarna måste vara mer distinkta och det är frågan om tränaren kan få dom att bli lite mer aggressiva i sitt försvarsspel eller om självförtroendet är helt borta på detta lag. Nu ligger man på en 22nda plats i ligan och man har förlorat 4 matcher av 5 möjliga.

Bortalaget Boreham Wood

Boreham Wood är inte ett topplag i ligan men man är bra mycket bättre än Braintree Town och anfallsmässigt är man i bra slag. Man har gjort mål i samtliga matcher de senaste 5 bortamatcherna och trender brukar hålla i sig.

I Boreham Wood spelar också anfallaren Morgan Ferrier som är inne i ett målstim just nu och har gjort 5 mål på de närmaste matcherna. Förmodligen är han och hela laget sugna på fler mål nu när man åker på bortamatch mot ett stukat Braintree Town.

Så här tänker vi

Med tanke på att Braintree Town är helt under isen just och att Boreham Wood gillar att göra mål och att man ofta gör fler mål än 1 mot sämre motstånd gör att vi spelar Boreham Wood Över 1.5 Mål till oddset 2.4 hos LeoVegas

Vi spelar: Boreham Wood Över 1.5 Mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com