Braintree Town vs Torquay United – England

Hemmalaget Braintree Town

Braintree Town vs Torquay UnitedDet är svårt att separera de här lagen från varande baserat på resultat som de har gjort. Braintree Town har förlorat tre matcher, spelat oavgjort i två matcher och vunnit en match. Medan Torquay United har vunnit två matcher, spelat oavgjort i en match och förlorat tre matcher.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den här matchen har Braintree Town hemmafördel och man får nog anse dem vara favorit till segern i dag. Men med tanke på att man förlorade senaste och att man bara vunnit en gång hemma denna säsong så är det nog ett delat favoritskap i dag.

Bortalaget Torquay United

Torquay United som i den senaste matchen spelade 2-1 mot Dover på hemmaplan och som tar avstamp från den matchen i den här matchen.

Torquay United kommer säkert att vara jättesugna på att göra första målet på bortaplan och med vinsten i ryggen från förra matchen är självförtroendet bra för stunden. Om man kan behålla sitt försvarsspel som är ganska bra för stunden och dessutom försöka sätta någon av sina chanser som man kommer att få under matchens gång så ser det ljust ut för Torquay United.

Så här tänker vi

Vi tror det kommer att läcka som ett såll hos något av lagen och spelar Över 2.5 mål hos NordicBet.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com