Braintree Town vs Torquay United – England

Hemmalaget Braintree Town

Braintree Town vs Torquay UnitedDet är svårt att separera de här lagen från varande baserat på resultat som de har gjort. Braintree Town har förlorat tre matcher, spelat oavgjort i två matcher och vunnit en match. Medan Torquay United har vunnit två matcher, spelat oavgjort i en match och förlorat tre matcher.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den här matchen har Braintree Town hemmafördel och man får nog anse dem vara favorit till segern i dag. Men med tanke på att man förlorade senaste och att man bara vunnit en gång hemma denna säsong så är det nog ett delat favoritskap i dag.

Bortalaget Torquay United

Torquay United som i den senaste matchen spelade 2-1 mot Dover på hemmaplan och som tar avstamp från den matchen i den här matchen.

Torquay United kommer säkert att vara jättesugna på att göra första målet på bortaplan och med vinsten i ryggen från förra matchen är självförtroendet bra för stunden. Om man kan behålla sitt försvarsspel som är ganska bra för stunden och dessutom försöka sätta någon av sina chanser som man kommer att få under matchens gång så ser det ljust ut för Torquay United.

Så här tänker vi

Vi tror det kommer att läcka som ett såll hos något av lagen och spelar Över 2.5 mål hos NordicBet.

Vi spelar: Över 2.5 mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar