Brasilien vs Argentina – Fotboll VM kval

Hemmalaget Brasilien

brasilien-vs-argentinaEfter en tråkig turnering i Copa de America i somras ser Brasilien starkare ut än på mycket länge. Kanske fokuserade man mer på Olympiska spelen än på att vinna Copa de America och att det är förklaringen till varför man presterade så dåligt under den turneringen. Men de Olympiska spelen vann man så fansen förlåter dem säkert.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den sista matchen vann man över Venezuela med 2-0 på bortaplan och då har man gjort hela 12 mål på de fyra senaste matcherna och bara släppt in ett mål. Nu ligger man i topp i sin kvalgrupp efter 10 spelade matcher och med 21 poäng. Uruguay skuggar dom tio bakom så man får inte ligga på latsidan nu för att hålla distansen till dem.

Bortalaget Argentina

Argentinas forward är spelare som alla andra lag bara drömmer att få ha in i sin startelva men man får in till spelet tillsammans. Man förlorade med 1-0 på hemmaplan mot Paraguay vilket gör att man bara vunnit en match på de senaste fyra försöken.

Man har vunnit över Uruguay men spelat oavgjort mot Venezuela och Peru samt förlorat mot Paraguay. Nu är inte detta första gången man är i trubbel med sitt kvalspel och man är nu utanför kvalspel på en sjätteplats.

Så här tänker vi

Vi tror att Brasilien har behållit sin fina form och spelar Vinst för Brasilien till oddset 2.10 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Brasilien hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com