Brasilien vs Argentina – Fotboll VM kval

Hemmalaget Brasilien

brasilien-vs-argentinaEfter en tråkig turnering i Copa de America i somras ser Brasilien starkare ut än på mycket länge. Kanske fokuserade man mer på Olympiska spelen än på att vinna Copa de America och att det är förklaringen till varför man presterade så dåligt under den turneringen. Men de Olympiska spelen vann man så fansen förlåter dem säkert.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den sista matchen vann man över Venezuela med 2-0 på bortaplan och då har man gjort hela 12 mål på de fyra senaste matcherna och bara släppt in ett mål. Nu ligger man i topp i sin kvalgrupp efter 10 spelade matcher och med 21 poäng. Uruguay skuggar dom tio bakom så man får inte ligga på latsidan nu för att hålla distansen till dem.

Bortalaget Argentina

Argentinas forward är spelare som alla andra lag bara drömmer att få ha in i sin startelva men man får in till spelet tillsammans. Man förlorade med 1-0 på hemmaplan mot Paraguay vilket gör att man bara vunnit en match på de senaste fyra försöken.

Man har vunnit över Uruguay men spelat oavgjort mot Venezuela och Peru samt förlorat mot Paraguay. Nu är inte detta första gången man är i trubbel med sitt kvalspel och man är nu utanför kvalspel på en sjätteplats.

Så här tänker vi

Vi tror att Brasilien har behållit sin fina form och spelar Vinst för Brasilien till oddset 2.10 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Brasilien hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar