Brasilien vs Belgien – Fotbolls-VM 2018

Neymar spaghettiDags för VM:s andra kvartsfinal och det är ett riktigt toppmöte som hägrar mellan turneringens förhandsfavoriter Brasilien, mot ett Belgien som äntligen verkar ha hittat toppformen i ett mästerskap. Belgien har gått rent i turneringen men var illa ute mot Japan. För Brasilien började det svagt med oavgjort mot Schweiz men sedan har laget vunnit samtliga matcher. Nu väntar en spännande match på Kazan Arena mellan två av turneringens roligaste lag.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Brasilien

De femfaldiga världmästarna Brasilien var inför turneringen en av de absolut största favoriterna att vinna turneringen. Nu är man två matcher ifrån en ny final men det är en tuff väg dit. Belgien har ett imponerande lag även om Brasiliens offensiv på pappret är den bästa i turneringen. I åttondelsfinalen mot Mexiko stod man för en stabil insats och lyckades vinna med 2-0. Nu ställs man mot det tuffaste laget hittills i detta VM och det krävs en perfekt insats om segern ska bli deras.

Bortalaget Belgien

Belgien hade en enkel väg i gruppspelet när man utan några större konstigheter besegrade Panama och Tunisien. Mot England ställde lagen upp med en b-uppställning men Belgien vann ändå matchen vilket dock innebär att hamnade på en svårare sida. I åttondelsfinalen mot Japan var man illa ute och hamnade i underläge med 2-0. Laget lyckades dock vända matchen och avgjorde på tilläggstid. Nu väntar en riktigt svår match mot turneringens förhandsfavorit. Lyckas man vinna idag är det den största dagen i belgisk fotbollshistoria.

Så här tänker vi

I en oerhört intressant och tuff match är det två otroligt skickliga lag som ställs mot varandra. Brasilien leds av Neymar medan det är en offensiv trio som ska göra det för Belgien i form av de Bruyne, Hazard och Lukaku. Vi väljer att tro att lagen går till förlängning och därför är det oavgjort som spelas på kupongen idag.

Vårt speltips: Matchen mellan Brasilien och Belgien slutar oavgjort under ordinarie tid till oddset 3,45 hos Nordicbet. 

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com