Brasilien vs Costa Rica – Fotbolls-VM 2018

Neymar brasiliaDags för Brasilien att spela sin andra match i detta fotbolls-VM och landet behöver ta tre poäng efter att “bara” ha fått oavgjort mot ett stabilt Schweiz. Mot Costa Rica ska Neymar och gänget dock inte ha några som helst problem med att kamma hem segern och allt annat än vinst är en chock mot Costa Rica.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Brasilien

Brasilien fick bara kryss i första matchen men är fortfarande en av favoriterna att kamma hem segern i turneringen. Mot Schweiz var det helt enkelt inte tillräckligt bra och mot Costa Rica krävs det en förbättring. Motståndet den här gången är dock så pass mycket svagare att det blir svårt att se Brasilien ta något annat än segern. Neymar, Gabriel Jesus och Coutinho kommer garanterat bjuda på show.

Bortalaget Costa Rica

Costa Rica var 2014 års upplagas största sensation när man vann gruppen före toppnationer. I detta VM är det samma lag, men samtliga har blivit fyra år äldre vilket märks. Backlinjen är för långsam och det finns inte tillräckligt med talang underifrån. Därför är det svårt att se Costa Rica ta någon poäng i detta VM. I alla fall inte mot Brasilien. Isåfall skulle det vara VM:s största sensation hittills och det finns väl ingen som på riktigt tror att det blir fallet. Costa Rica kan parkera bussen och ändå inte stå emot Brasiliens fantastiska offensiv.

Så här tänker vi

Brasilien kommer vinna och det enkelt. Vi tror dessutom målskyttet lossnar. Dels kan Costa Rica kontra in någon boll men Brasilien kommer ösa på för att få en bra målskillnad gentemot Schweiz. Vi tror på seger för Brasilien men eftersom det inte ger något spelvärde tänker vi om. Därför väljer vi att spela över 2,5 mål till oddset 1,76 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,76 hos Bethard

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com