Brasilien vs Mexiko – Fotbolls-VM 2018

Neymar BrazilFemfaldiga världsmästaren ställs mot laget med en åttondelsförbannelse över sig. Det är Brasilien mot Mexiko i den femte åttondelsfinalen detta VM och det är en stor favorit mot en underdog som inledde hela VM fantastiskt. Mot Sverige kom dock en för fotbollsvärlden chockerande förlust med 3-0 som innebär att Mexiko fick tuffast möjliga motstånd i åttondelsfinalen.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Brasilien

Brasilien var förhandsfavoriten att vinna hela VM men inledde svagt med ett kryss mot Schweiz. I den andra matchen mot Costa Rica spelade man bra men det dröjde till tilläggstid innan mål genom Coutinho och Neymar avgjorde till seger med 2-0. I sista matchen mot Serbien räckte en seger för gruppsegern och efter en stabil insats tog Brasilien hem gruppen och ställs nu mot Mexiko i åttondelsfinalen. Neymar får som vanligt en viktig roll i den brasilianska offensiven och lär vilja hitta målet.

Bortalaget Mexiko

Det vilar en förbannelse över Mexiko. Laget har inte tagit sig vidare från åttondelsfinalen sex mästerskap i rad, en förbannelse som går tillbaka till VM 1994. Mexiko ska dock ha beröm för hur man tagit sig vidare från gruppen i samtliga sex mästerskap men i den fjärde matchen har man helt enkelt inte räckt till. När det nu är Brasilien som står på andra sidan planhalvan talar inte mycket för att förbannelsen kommer brytas. Åker Mexiko ut är det också säkerligen den sista gången vi ser Chicharito i ett VM.

Så här tänker vi

Om man gör jämförelsen spelare för spelare är Brasilien överlägsna. Brassarna verkar även oerhört motiverade och med både rivalen Argentina och regerande världsmästaren Tyskland utslagna finns det goda möjligheter att nå finalen även om eventuellt Belgien och Frankrike är förmodade hinder på vägen. Mexiko kommer dock inte vara tillräckligt starka för att rå på favoriten och vi väljer att spela på seger för Brasilien till oddset 1,49 hos Unibet.

Vårt speltips: Brasilien vinner över Mexiko till oddset 1,49 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com