Brasilien vs Panama – Speltips Fotbolls-VM Damer

Brasilien vs Panama - Speltips Fotbolls-VM DamerBrasilien är ett land som är känt för sina fotbollsframgångar men ett guld i Damernas Fotbolls-VM har hittills undgått dem. Deras andraplats 2007 är den enda gången i historien som de har nått en final. Trots några fina prestationer och regerande sydamerikanska mästare har de haft lite ojämn form. Insatsen i She Believes Cup var en besvikelse och i Finalissima bev det förlust på straffar mot England. Kan de lyckas bättre den här gången i VM? Oddsen hos Svensk Betting pekar på Brasilien som löjligt stora favoriter.. Detta tyder på att de förväntar sig en målrik match mellan lagen. Matchen kommer att spelas på Coopers Stadium i Adelaide.

Datum: 24 juli 2023
Avspark: 13:00
Arena: Coopers Stadium (Adelaide)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2023

Brasilien är favoriter

Brasilien möter Panama i sin öppningsmatch i gruppen  och det lär bli en drömstart för Brasilien då de är rankade 44 platser högre än Panama i FIFA:s världsrankning. Brasilien har vunnit sin öppningsmatch i varje tidigare VM-turnering och har den rutinerade Marta i truppen som vunnit världens bästa spelare hela sex gånger. Det ger extra motivation att äntligen vinna VM då detta är hennes sista mästerskap.

Panama är underdogs

Panama debuterar i VM och har mindre förväntningar jämfört med sina brasilianska motståndare. De säkrade sin plats i turneringen med en 1-0-seger över Paraguay i februari och har genomfört flera träningsmatcher sedan dess. De har haft blandade resultat men förlusterna mot Japan med 0-5 och Spanien med 0-7 visar på den enorma utmaningen som väntar dem.

Många mål att vänta

Med Brasilien som klara favoriter och Panamas defensiva problem i träningsmatcherna tror vi att detta kan bli en målrik match. Marta har rekordet med 17 mål i VM-sammanhang och vi hoppas hon gör mål igen. Å andra sidan har Panamas målskytt Lineth Cedeño gjort mål i sju av sina senaste åtta landskamper. Därför väljer vi att spela på över 3,5 mål till oddset 1,67 hos Betsson.

Vårt speltips: Över 3,5 mål i matchen mellan Brasilien och Panama till oddset 1,67 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2023