Brasilien vs Paraguay – VM Kval

Hemmalaget Brasilien

Nu är Brasilien i princip klara för Ryssland VM 2018 och kan boka både biljetter och hotellrum då man besegrade närmaste rivalerna Uruguay med hela 4-0 i torsdags natt. Förre detta Tottenhamspelaren Paulinho blev den oförväntade hjälten när han av alla spelare fick göra ett hattrick.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Vinner man idag och förmodligen räcker även ett oavgjort resultat är man det första laget att vara klara för VM i Ryssland beroende på hur några av de andra matcherna slutar och vilka resultat det blir.

Bortalaget Paraguay

Paraguay är kvar i turneringen genom en mycket viktig seger över Ecuador med 2-1 på hemmaplan i förra veckan. Totalt sett har dom varit inkonsekventa under den har kvalificeringsperioden och de har släppt in fyra mål i två av deras sex matcher. Paraguay gör också väldigt lite mål på sina bortaresor och det är ett handikapp för laget.

Om Paraguay kan fokusera sig på att försvara då kan man kanske kontra in någon boll.

Så här tänker vi

Brasilien skall vara för starka för Paraguay och vi spelar Vinst för Brasilien och inget bortamål till oddset 1.85 hos Unibet

Vårt speltips: Vinst för Brasilien och inget bortamål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com