Brasilien vs Schweiz – Speltips VM 2022

Vincius jr brasilien speltips schweizFörhandsfavoriten till VM-guldet Brasilien hoppas och förväntas kunna ta sin andra raka seger när de ställs mot Schweiz i Grupp G. Det är en tidig gruppfinal då Schweiz också vann sin premiär mot Kamerun med 1-0. Men det är Brasilien som är klara favoriter. Schweiz må ha ett starkt kollektiv och brassarna saknar Neymar. Men Brasilien har ett oerhört komplett lag oavsett vilket. Med åtta raka segrar ska de inte ha något problem att vinna matchen.

Datum: 28 november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Stadium 974 (Doha)
Domare: Ivan Barton (El Salvador)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Brasilien är solklara favoriter

Det spelar ingen roll vilket lag Brasilien spelar mot i detta VM. De kommer att kliva in i matchen som favoriter. Så är också fallet mot Schweiz som är ett bra lag. Brasilien saknar Neymar men har offensiva vapen så det räcker och blir över. Och i ärlighetens namn såg Brasilien bättre ut efter att fixstjärnan klivit av skadad mot Serbien i premiären.

Schweiz får försöka hålla tätt

För Schweiz gäller det att försöka hålla tätt. Det är blir dock ingen enkel uppgift eftersom det är Brasilien som står för motståndet. Schweiz spelade dock oavgjort mot Brasilien i VM 2018 och vann en träningsmatch 2013. Dessutom fick Schweiz oavgjort i VM 1950 och har därmed aldrig förlorat en tävlingsmatch mot Brasilien. Enda förlusten mot brassarna kom i en träningsmatch i november 2006.

Brasilien tar hem detta

Brasilien ser fina ut och vi tror att de har vad som krävs för att vinna matchen. De är klara favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Vi tror de har vad som krävs och spelar därför att Brasilien vinner över Schweiz till oddset 1,53 hos ComeOn.

Vårt speltips: Brasilien vinner över Schweiz till oddset 1,53 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller